Alape wastafelmeubels

Klein ruimtewonder


Alape vult zijn assortiment aan compacte kleinste wastafelmeubels aan met twee modellen met verbazingwekkende afmetingen: klein, want zij hebben slechts heel weinig ruimte nodig, groot wat betreft functie en overtuigend qua uiterlijk. De nieuwe wastafelmeubels zijn verkrijgbaar met een vierkante en een ovale waskom. De clou: dankzij de aan de zijkant van de wastafel ingebouwde opbergruimte en de tevens reeds geïntegreerde handdoekhouders werd voldaan aan alle eisen met betrekking tot de functionaliteit in het gastentoilet of een kleine badkamer.

 

De nieuwe wastafelmeubels van Alape zijn perfect geschikt voor plekken met weinig ruimte, die echter vragen om een esthetiek grootse oplossing. Typisch Alape is het ontwerp van de nieuwe modellen dan ook zeer puristisch. Ondanks de kleine afmetingen beschikken zij over een relatief grote en diepe waskom. De nieuwe wastafelmeubels van Alape zijn perfect geschikt voor plekken met weinig ruimte, die echter vragen om een esthetiek grootse oplossing. Typisch Alape is het ontwerp van de nieuwe modellen dan ook zeer puristisch. Ondanks de kleine afmetingen beschikken zij over een relatief grote en diepe waskom.

 

De nieuwe wastafelmeubels van Alape zijn perfect geschikt voor plekken met weinig ruimte, die echter vragen om een esthetiek grootse oplossing. Typisch Alape is het ontwerp van de nieuwe modellen dan ook zeer puristisch. Ondanks de kleine afmetingen beschikken zij over een relatief grote en diepe waskom.

 

 

De wastafelmeubels van Alape worden vervaardigd uit een uit een stuk bestaande, wit geglazuurde stalen frame. Zij worden echter niet alleen gemaakt van een uniek esthetiek materiaal, maar zijn tevens buitengewoon robuust en op grond van hun gesloten oppervlak zeer makkelijk te onderhouden. Deze twee noviteiten verrijken het assortiment van Alape aan kleine wastafelmeubels met een belangrijk onderdeel.


Kijk voor meer informatie op: www.alape.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist