Alape waskom

SONDO

Met de 'SONDO' waskom transformeert Alape het dagelijkse wasritueel tot een verleidelijke ervaring. De ‘SONDO’ waskom verbindt de klassieke schotelvorm met de moderne, zuivere uitstraling van een cilinder. Deze moderne, maar toch ook klassieke waskom, is ontstaan uit een samenwerking met designer Gerhard Busalt. Waskom 'SONDO' is gemaakt van drie millimeter dun geglazuurd staal, heeft een royale diameter en is verkrijgbaar als opbouw- en onderbouwwaskom.

De waskom ‘SONDO’ van Alape verenigt functionaliteit, kwaliteit en een zuiver ontwerp in een esthetische vorm. Ondanks het minimalistische design hoeft de gebruiker niet aan functionaliteit in te boeten: de diepe vorm en de grote diameter zorgen voor een comfortabel gebruik. Door de afmetingen wordt de indruk gewekt dat de opbouwwaskom boven het wastafelmeubel zweeft. De ‘SONDO’ toont op indrukwekkende wijze de voordelen van geglazuurd staal; zo hard als graniet, kleurvast en bijzonder duurzaam. Dankzij de nauwkeurige afmetingen en het homogene glasoppervlak is de waskom met alle materialen en woonstijlen te combineren.

Charmant element
De ruime afmetingen en het tijdloze design maken van 'SONDO' een charmant en expressief wastafelelement. 'SONDO' is verkrijgbaar met een buitendiameter van 450 mm. Terwijl de onderbouwvarianten in twee diepten (102 of 132 mm) verkrijgbaar zijn, is de opbouwwaskom verkrijgbaar in 115 mm diepte.

Waskomcollectie
‘SONDO’ is onderdeel van de A˘form waskomcollectie van Alape. Door de ruime keuze in vormen, afmetingen en combinaties biedt Alape hiermee een een uniek scala aan mogelijkheden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist