Alape

Vierkante waskommen

Alape, ontwerper van individuele badkamerarchitectuur breidt zijn componentensysteem opnieuw uit. De vooraanstaande fabrikant uit Goslar brengt binnenkort een nieuw model waskom op de markt: de vierkante Q-waskommen hebben een sculptuurachtige uitstraling en kunnen moeiteloos in de meest verschillende badkamerstijlen worden geïntegreerd. Met de introductie van de vierkante waskommen voegt Alape nieuwe bouwstenen toe aan zijn componentensysteem voor de individuele vormgeving van wasgelegenheden. "Naast hun functie hebben de vierkante varianten ook een sterk

individuele uitstraling. Door toevoeging van deze sculptuurachtige objecten kan de vormgever de uitstraling van de ruimte versterken," aldus Jürgen Kloss, product- en designmanager bij Alape. "Want de vierkante Q-waskommen zijn een uitstekend voorbeeld van de balans tussen esthetiek en functionaliteit."

 

Q-waskommen: een esthetische beleving van ruimte

De horizontaal geïntegreerde, eveneens vierkant vormgegeven waterafvoer past goed bij de eenvoudige vorm van de vierkante waskommen. Het geglazuurde staal maakt het mogelijk om zeer nauwkeurige, rechtlijnige vormen te creëren. De gereduceerde vormgeving van de Alape componenten heeft juist daardoor een krachtigere uitstraling: de architect kan vrij een leefruimte creëren waarin ook plaats is voor de individuele belevingswereld.

 

 

Uitgaande van de vierkante vormen biedt Alape zowel wastafels als inbouw- en opbouwwaskommen. Een hoogtepunt in het assortiment vierkante waskommen is de wastafel WT.QS325X.

 

Vierkant of een andere vorm – Alape beheerst de gehele canon van geometrische vormen, met slechts één doel: het realiseren van individuele ontwerpen voor wasgelegenheden. Jürgen Kloss vat samen: "Wij willen de vormgever ruimtelijke elementen aan de hand doen waarmee hij veilig kan ontwerpen en moeiteloos kan werken. En waarmee zijn persoonlijke visie realiteit wordt."

 

Informatie over het bedrijf

Alape, dat in 1896 is opgericht, levert vooruitstrevende en hoogwaardige oplossingen voor individuele designs van wasgelegenheden voor particuliere en semi-openbare toepassingen middels een systeem van technisch en qua vorm op elkaar afgestemde componenten. Het productassortiment strekt zich uit van afzonderlijke componenten zoals inbouw- en opbouwwaskommen, wastafels, wastafelbladen, spiegels en opbergsystemen tot complete wasgelegenheden. Alape heeft ongeveer 200 werknemers in dienst die op twee verschillende standplaatsen in Goslar de productie verzorgen. Sinds 2001 maakt het internationaal opererende Alape GmbH deel uit van de Dornbracht-groep.


Kijk voor meer informatie op: www.alape.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist