storvatt zwembadverwarming

snel, eenvoudig en milieuvriendelijk

Na een mooi voorjaar en een kwakkelende zomer die eindigde met een hittegolf, staat de herfst weer voor de deur. Hopelijk krijgen we nog een prachtige indian summer om te genieten van de zon. Koud water draagt hier niet aan bij, maar een zwembad verwarmen is dan nog niet zo eenvoudig. De Størvatt zwembadverwarming is de perfecte oplossing: snel, eenvoudig in gebruik en milieuvriendelijk.

Zwembadverwarming
Veelgebruikte zwembadverwarmingssystemen zoals gas en elektra zijn niet alleen duur in aanschaf, maar ook in gebruik. De meest milieuvriendelijke oplossing, verwarming door middel van zonnepanelen, werkt optimaal op de dagen dat de zon veel warmte geeft, wat juist dit jaar zeer wisselvallig is. Een houtgestookte zwembadverwarming is dé oplossing: het water wordt snel verwarmd, de gebruikskosten zijn laag en de verwarming is eenvoudig te plaatsen.

Uniek concept
De Størvatt zwembadverwarming werkt op brandhout. Het water wordt snel verwarmd door de overdracht van de warmte van het houtvuur. De kachel levert tot wel 35Kw aan energie per uur. De robuuste uitvoering in RVS 316 maakt de kachel geschikt om water te verwarmen dat chloor en andere chemicaliën voor zwembadwater bevat. Daarbij is het een zeer duurzaam product dat jarenlang meegaat.

Milieuvriendelijk
De zwembadverwarming van Størvatt onderscheidt zich van andere verwarmingssystemen door de gebruikte alternatieve brandstof: hout. Het voordeel hiervan is dat het een natuurlijke – en in principe – onuitputtelijke energiebron is. Daarbij is de CO2-uitstoot bij het stoken van hout kort-cyclisch. Dit in tegenstelling tot andere energie bronnen, zoals olie en gas, waarbij lang-cyclisch CO2 vrijkomt. Bij het gebruik van goed gedroogd hout zijn de rookgassen 100% afbreekbaar; bomen gebruiken deze gassen bij de productie van zuurstof. Hout is dus ook nog eens een zeer milieuvriendelijk alternatief.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist