STØRVATT ZWEMBADVERWARMING

Verleng de zomer

De Størvatt zwembadverwarming is een houtkachel, speciaal ontwikkeld voor de snelle en eenvoudige opwarming van het water. Met dit unieke systeem is de consument niet langer afhankelijk van de warmte van de zon of minder milieuvriendelijke verwarmingsmethoden als gas en elektra. Dit betekent een aanzienlijke verlenging van het zwemseizoen!

Voor de gelukkige eigenaar is een zwembad in de tuin een droom die is uitgekomen. In Nederland is het echter maar enkele maanden per jaar mogelijk hier echt van te genieten. Daarom kiezen veel mensen ervoor het zwembad te verwarmen. Het plezier begint dan al in het vroege voorjaar en gaat door tot in het late najaar.

Een zwembad verwarmen met gas of elektra is echter erg duur. Daarbij is het niet milieuvriendelijk. Zonnepanelen zijn dat wel, maar deze werken alleen optimaal als de zon veel warmte geeft. Om het bad echt goed op temperatuur te laten komen, is dan veel tijd nodig. Een houtgestookte zwembadverwarming is een zeer goede tussenoplossing: snel, efficiënt en milieuvriendelijk.

BETER VOOR HET MILIEU
Hout is een natuurlijke en in principe onuitputbare energiebron. Een groot voordeel van hout is dat bij het stoken hiervan kort-cyclisch CO2 vrijkomt. Dit is minder belastend voor het milieu dan lang-cyclisch CO2 dat vrijkomt bij het gebruik van andere energiebronnen, zoals olie en gas. Als er met goed gedroogd hout wordt gestookt zijn de rookgassen bovendien 100% afbreekbaar; bomen gebruiken deze gassen namelijk bij de productie van zuurstof.

UNIEK CONCEPT
Een houtgestookte zwembadverwarming is een uniek concept. De Størvatt houtkachel is speciaal hiervoor in Nederland ontwikkeld. Door de overdracht van de warmte van het houtvuur aan het water worden zwembaden snel verwarmd. De kachel levert tot wel 35Kw aan energie per uur

De gekozen robuuste uitvoering in RVS 316L maakt de kachel geschikt om water te verwarmen waarin chloor en andere chemicaliën voor zwembadwater zijn verwerkt. Daarbij is het een zeer degelijk product dat jarenlang meegaat: voor vele lange zwemseizoenen!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist