Abrisud zwembadoverkappingen

Coverseal

Wie een zwembad heeft, houdt dit graag schoon en ook veilig met een overdekking. Een van de meest minimalistische design beschermingen van vandaag is de Coverseal.
Deze strakke dekzeilafdekking is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Abrisud levert dit gepatenteerde systeem, dat zorgt voor een schoon zwembad en tegelijkertijd een volledige, vast vergrendelde afdekking biedt. Het afdekzeil blijft door de minirail strak gespannen, dus géén waterzakken na een regenbui of opwaaiende flappen door de wind.

Minimalistisch design
De Coverseal beschermt het zwemwater tegen vallende blaadjes en andere ongerechtigheden. Tegelijkertijd houdt het de warmte vast en de verdamping tegen. De Coverseal is verkrijgbaar in de kleuren: lichtgrijs, donkergrijs, beige, lichtblauw, donkerblauw en groen.

De kast van het oprolmechanisme is uiterst esthetisch vormgegeven en naar eigen wens in lijn of juist geheel contrasterend te maken met de omgeving. Zo past de houten kast perfect bij een houten terras, terwijl het minimalistische design juist weer versterkt wordt door een blikvangende kleur.

Strak staaltje zeildoek op maat
Het afdekzeil wordt geleid en vergrendeld met een nauwelijks zichtbare inox minirail zodat het strak gespannen blijft staan. Dankzij de spanning op het zeil en de kleine gaatjes voor de afvoer van het regenwater zal er nooit water op de Coverseal blijven staan. Het zeil wordt op maat gemaakt tot een maximale breedte van 8,5 meter en een lengte van 28 meter.

De snelle sluitingstijd (minder dan 45 seconden voor een zwembad van 10 x 5 meter) en de automatische vergrendeling beveiligen uw zwembad met één druk op de knop.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist