ZONZ sunsails

schaduwdoeken op maat

Op zoek naar een trendy schaduwdoek op maat? ZONZ sunsails is dé maatwerk specialist met het grootste assortiment van de Benelux. In diverse doeksoorten en vele kleuren maken zij schaduwdoeken op maat. Voor elk terras, carport, buitenkeuken of speelplaats heeft ZONZ een passende oplopssing.

Zwevend in de blauwe lucht, voegen de trendy producten sfeer toe aan de buitenomgeving van je woning. De moderne schaduwbrengers geven veel schaduw en veranderen de zomerse hitte en het intense zonlicht in een aangename temperatuur en verzachtend licht.

De schaduwdoeken zijn wind- en regenbestendig, geven een goede bescherming tegen UV-straling en zijn gemakkelijk zelf te bevestigen aan gevel of palen. Ook waterdichte doeken tegen regenbescherming! Geen last meer van een sta-in-de-weg parasolvoet of parasol die omwaait.

Dé ideale schaduw met de trendy schaduwdoeken en zonnezeilen van ZONZ sunsails.

Zie onze uitgebreide website en webwinkel: www.zonz.nl

Kijk voor meer informatie op www.zonz.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist