ZONZ sunsails

Geniet in de schaduw

5 jaar geleden startte Peter Ogterop ZONZ sunsails, een gepassioneerd bedrijf dat gespecialiseerd is in trendy waterdichte zonnezeilen, waterdoorlatende schaduwdoeken, wavesails en privacyschermen. Met de producten van ZONZ creëer je in een handomdraai schaduw waar je maar wilt; op je terras, balkon, buitenkeuken of speelplaats. Momenteel biedt ZONZ het grootste assortiment in deze nichemarkt en is daarmee binnen 5 jaar uitgegroeid tot de belangrijkste aanbieder van schaduwproducten.Hoe het allemaal begon
5 jaar geleden ging Peter Ogterop op zoek naar geschikte zonwering voor in zijn tuin. Zijn keuze viel al gauw op een zonnezeil, mede omdat je hiermee in een handomdraai schaduw kunt creëren. Het bleek niet eenvoudig om een kwalitatief hoogwaardig zeil voor een leuke prijs te vinden. Zijn zoektocht bracht hem in Australië, waar deze zeilen razend populair zijn. Geïnspireerd door de Australische sunsails, de zeilsport en zijn behoefte aan een goed en betaalbaar product is Peter gestart met ZONZ sunsails. En met succes! Ooit is hij begonnen op zolder maar daar werd het al snel te klein voor zijn zeilen. Na het eerste pand met showroom op het destijds nieuwe bedrijventerrein Gessel in De Meern verhuist hij alweer naar een groter pand, eveneens in De Meern. Op die manier kan hij zijn klanten nog beter van dienst zijn.

Even voelen
“Ook dit seizoen merk ik weer dat ik niet de enige ben die zo’n trendy zonnezeil in mijn tuin wil hebben!”, zegt Peter. Via de uitgebreide webshop verkoopt hij zonnezeilen, schaduwdoeken en wavesails. Ook het benodigde bevestigingsmateriaal is via de webshop eenvoudig te verkrijgen. “Toch willen mensen de mogelijkheid hebben het materiaal te bekijken en te voelen. Klanten vinden het prettig om te weten wat ze kopen. In de nieuwe showroom, gevestigd in één van de nieuwe bedrijfsruimtes aan de Landzigt, op de autoboulevard in De Meern, kan dat nu op afspraak. Het merendeel is zo enthousiast dat ze direct een zeil mee naar huis nemen,” aldus Peter Ogterop.

Met één klik
De lichtgewicht zonnezeilen, schaduwdoeken, wavesails en privacyschermen zijn weer- en windbestendig waardoor ze van maart t/m september buiten kunnen blijven hangen. Met één klik zijn ze eenvoudig te bevestigen aan gevel of palen en kan het genieten van de verkoelende schaduw beginnen. Eenmaal installeren en je hebt er de hele zomer geen omkijken meer naar.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist