ZONNELUX horren

Houd uw woning insectenvrij

Wel graag een frisse bries door het huis maar liever niet de rondzoemende insecten? Horren van Zonnelux zijn de ideale oplossing voor u! Dat horren niet stijlvol zijn is verleden tijd. Profielen zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Kortom, een hor van Zonnelux kan beschermend en stijlvol tegelijk zijn.

Speciale oplossingen
Voor draai-kiepramen kan de flex inzet hor gemonteerd worden zonder te boren of schroeven. Dit kan bij aluminium en kunststof kozijnen. Zonnelux heeft ook verschillende oplossingen voor dakramen, ideaal voor de slaapkamer. Zo kan je onbezorgd slapen met het dakraam open.

Belangrijk is dat de frisse lucht naar binnen komt, maar dat de insecten buiten blijven. Het Zonnelux horren op maat programma biedt u een uitgebreide keuze voor vrijwel ieder raam of deur en voor ieder budget.

Een hor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. Het grote voordeel hierbij is dat een hor weinig of geen lichtinval wegneemt, zo kunt u toch optimaal genieten van het daglicht in uw huis. De  horren van Zonnelux zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze hebben daardoor een lange levensduur.

Graag meer weten over horren van Zonnelux? Klik op: www.zonnelux.nl/horren/

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist