Verano Rolluiken

ZonRo


ZonRo van Verano® is een nieuw fraai gestileerd zonwerend rolluik. Het is de fabrikant gelukt om de kenmerkende en positieve eigenschappen van een rolluik te combineren met die van een screen.

 

 

Het rolluik is inkijkwerend en verduisterend, heeft een akoestische en thermische isolatie en is inbraakvertragend. In halfopen stand schijnt er een diffuus daglicht naar binnen en blijft het zicht naar buiten behouden. Daarnaast heeft het rolluik een decoratieve functie, zowel in halfopen als gesloten stand is het een sierraad voor iedere gevel.

 

Het product werd onlangs onderscheiden met een IF productdesign Award.


De ZonRo luiken kunnen op maat worden geleverd tot een maximale hoogte van 3 meter en een maximale breedte van 2,2 meter. ZonRo kan met afstandsbediening en/of tijdschakelaar bediend worden.                                  

Dit bijzondere product kan worden toegepast bij nieuwbouw maar ook bij bestaande woningen. ZonRo wordt standaard uitgevoerd in de kleur zilvergrijs (RAL 9006).

  
Kijk voor meer informatie op: www.verano.nl 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist