Velux rolluiken

Werkend op zonne-energie gratis gemonteerd

De VELUX rolluiken zijn gemaakt om perfect aan te sluiten op de nieuwe generatie VELUX dakramen. Ze zorgen niet alleen voor volledige verduistering, geluidswering, optimale warmtewering in de zomer en betere isolatie in de winter, maar verbeteren ook de energiebalans van een dakraam, zorgen voor privacy en bieden u een gevoel van veiligheid.

Dankzij hun elegante design met een smalle cassette en slanke zijgeleiders, zorgen de VELUX rolluiken voor een naadloze integratie in het dakoppervlak. Als het rolluik niet omlaag is, is het hele raamoppervlak vrij. Zo is de daglichtinval overdag en in de vroege avond optimaal. Het ontwerp van de VELUX rolluiken is inmiddels bekroond met de prestigieuze iF Product Design Award en de ‘Reddot Product Design honourable mention’ in de categorie Interior Design.

HR Ready zonwering
Naast het handbediende tuimelluik is het ook mogelijk rolluiken op afstand te bedienen. Het VELUX INTEGRA® Solar rolluik type SSL is naast een comfortabele tevens een milieuvriendelijke oplossing. Het rolluik kan op afstand worden bediend en wordt aangestuurd door zonne-energie. De integratie van de zonnepanelen op de rolluikcassette zorgt voor een snelle en stille aandrijving.

De aluminium lamellen zijn gevuld met polyurethaanschuim. Naast een optimale bescherming tegen warmte en volledige verduistering bieden VELUX rolluiken hierdoor ook thermische en geluidsisolatie. Het VELUX INTEGRA® Solar rolluik is voorzien van het HR ready label van Stichting Romazo. Dit betekent dat het rolluik een effectieve bijdrage levert aan de verlaging van het energieverbruik in uw woning doordat minder koeling en verwarming nodig is.

Gratis montage
Alle VELUX rolluiken kunnen eenvoudig van binnenuit worden gemonteerd. Besteedt u de montage toch liever uit aan een professional, laat dan uw rolluik door een VELUX Montagepartner monteren. U kunt met één van hen vrijblijvend een afspraak maken. En wanneer u voor 1 december 2014 een VELUX INTEGRA® Solar rolluik aanschaft, worden de montage- en voorrijkosten van het montagebedrijf vergoed door VELUX Nederland.

Kijk HIER voor de actievoorwaarden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist