Velux rolgordijnen

designcollectie Karim Rashid

In navolging van de opening van zijn ontwerpstudio in Amsterdam, de eerste en enige buiten het New Yorkse hoofdkantoor, presenteert ontwerper Karim Rashid zich nu voor het eerst aan een breed Nederlands publiek. In de tentoonstelling "Karim goes Dutch" tijdens de Woonbeurs Amsterdam, toont hij bijzondere ontwerpen op het gebied van woning- en kantoorinrichting, zoals de speciaal voor daglichtspecialist VELUX ontworpen designcollectie verduisterende rolgordijnen. De collectie die eerder dit jaar werd geïntroduceerd bevat unieke digitaal ontworpen patronen in verschillende kleuren.Voor de beurs heeft Karim Rashid persoonlijk zijn meest bijzondere ontwerpen geselecteerd om zijn visie op wonen te tonen. Van meubelen tot raamdecoratie, van verlichting tot vloeren, alle voorwerpen zijn geselecteerd vanwege hun unieke materiaalgebruik en manier van produceren. Ze laten zien hoe mooi alledaagse voorwerpen kunnen zijn. Dat VELUX raamdecoratie een decoratief kunstwerk kan zijn, dat een lamp te maken is door hem in kunststof te printen of dat een wijnkoeler een intiem bankje voor twee personen kan zijn.

'Digitale natuur'
Speciaal voor daglichtspecialist VELUX ontwierp Karim een designcollectie van in het oog springende verduisterende rolgordijnen. De collectie die eerder dit jaar werd geïntroduceerd, bevat unieke patronen in verschillende kleuren van zwart en wit tot felroze en geelgroen. Inspiratie uit digitale technologie aan de ene kant en bloemmotieven aan de andere kant, zorgen voor een moderne en toch poëtische collectie. De nieuwe patronen zijn een aanvulling in hedendaagse woningen en geven een gevoel van abstracte 'digitale natuur' in huis. Bovendien hebben sommige ontwerpen mooie, decoratieve metallic details die een levendige textuur creëren. "Ik vind het erg belangrijk dat mensen raamdecoratie niet zien als een standaard product, maar als een stukje decoratieve kunst die hun woning mooier maakt en zelfs bepalend kan zijn voor de stijl van hun interieur", legt Karim Rashid uit.

Bezoekers van de beurs kunnen ter plaatse een aantal kleinere voorwerpen van de hand van Karim kopen, zoals waterzuiverende waterflessen en sleutelhangers. Door VELUX Nederland wordt onder de bezoekers een weekendverblijf in het nhow hotel in Berlijn verloot. Voor dit hotel ontwierp Karim de complete interieurinrichting.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist