Velux proflink

verzekert professionele inbouw dakramen

Vanaf de start van Proflink kunnen particulieren die behoefte hebben aan meer ruimte en daglicht, eenvoudig de hulp van een professionele verwerker inschakelen. In een handomdraai vinden ze een professioneel bedrijf, dat hen kan adviseren over VELUX producten en zorg kan dragen voor de zolderverbouwing. Het vernieuwde Proflink systeem biedt naast het nieuwe uiterlijk veel extra voordelen. Zo hebben gebruikers nu de mogelijkheid hun oordeel te geven over het werk van de aangesloten verwerkers. Dit beoordelingssysteem helpt nieuwe aanvragers beter bij het maken van hun keuze en geeft ze de mogelijkheid om een contactaanvraag te doen bij drie verschillende verwerkers tegelijk. De lijst waaruit zij kunnen kiezen bestaat uit de tien aangesloten verwerkers die het dichtste bij hen in de buurt zijn gevestigd.Overzichtelijk zoek- en kwalificeringsysteem

Proflink is het online zoeksysteem van dakvensterspecialist VELUX (www.velux.nl/proflink) waar particulieren op een gebruiksvriendelijke en snelle manier een professionele verwerker kunnen vinden. Via de website kan de gebruiker eerst inspiratie opdoen over het plaatsen van dakramen of een zolderverbouwing om vervolgens op Proflink zijn wensen en gegevens in te vullen. Daarna krijgen ze een lijst met tien verwerkers die qua afstand het dichtste bij hen in de buurt zitten. De beoordelingen kunnen helpen bij het kiezen van drie professionele verwerkers, om contact mee op te nemen voor informatie of een offerte. Nadat de werkzaamheden zijn afgerond heeft de klant de mogelijkheid zijn tevredenheid over de verwerker aan te geven via een evaluatieformulier.

Professionele inbouw
VELUX streeft dienstverlening op kwalitatief hoog niveau na en probeert in te spelen op een veelgestelde vraag naar goede professionals. Het gaat hierbij om werkzaamheden als het plaatsen van dakramen en daglichtsystemen in schuine daken, het plaatsen van lichtkoepels op platte daken en het verzorgen van complete zolderverbouwingen. Alle deelnemende verwerkers voldoen aan een aantal criteria op het gebied van bedrijfsvoering, garantie, praktijkervaring en klantgerichtheid. Daarnaast worden alle aangesloten bedrijven jaarlijks door VELUX getraind. Hierdoor krijgt de particulier de garantie dat de VELUX producten op de juiste manier en volgens de meest recente Uitvoeringsrichtlijn worden gemonteerd.

Over VELUX
VELUX zorgt voor een aangenamere leefomgeving onder het dak door deze te voorzien van daglicht en frisse lucht. Naast een ruim aanbod van dakramen en daglichtsystemen voor schuine daken biedt VELUX oplossingen voor platte daken. Het assortiment van VELUX bestaat bovendien uit vele typen raamdecoratie, buitenzonweringen, rolluiken, op afstand bedienbare intelligente producten en producten aangestuurd door zonne-energie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist