Velux droomcollectie

Nodig je favoriete Disney figuren bij je thuis uit

De meeste ruimtes in huis dienen een specifiek doel. In de woonkamer leven we, in de keuken koken we en in de slaapkamer slapen we. Maar voor kinderkamers is dat anders. Hierin moeten kinderen niet alleen kunnen genieten van hun nachtrust, maar overdag ook met vriendjes kunnen spelen. Vanaf nu kunnen de meest favoriete Disney figuren helpen hun kamer op te fleuren en hun fantasie te prikkelen. Met de nieuwe Disney & VELUX Droomcollectie™ wordt eenvoudig een betoverende omgeving gecreëerd die tegelijkertijd rustgevend en spannend is.Voor kinderen een omgeving creëren die rustgevend is en die hun creativiteit stimuleert, kan een uitdaging zijn. Er is immers een groot verschil tussen slapen en spelen. Gezamenlijk hebben de VELUX Groep en Disney de ideale balans gevonden met een nieuwe collectie verduisterende rolgordijnen speciaal voor kinderkamers.

De Disney & VELUX Droomcollectie bevat 12 dessins met zes geliefde personages uit Winnie de Poeh, Bambi, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Planes en Disney Princess, ieder verwerkt in twee verschillende ontwerpen. De ene helder en levendig en de andere met een meer subtiele print. Met deze personages wordt in hun kamer een betoverende sfeer gecreëerd, waarmee de kleintjes in hun favoriete Disney wereld terechtkomen.

De Disney figuren zijn met veel zorg geselecteerd en prikkelen niet alleen de fantasie, maar verpersoonlijken ook positieve kwaliteiten zoals vriendelijkheid, nieuwsgierigheid en medeleven, waardoor de creativiteit van kinderen positief beïnvloed kan worden. De dessins op de rolgordijnen zijn voor iedere grootte en vorm van de VELUX dakramen speciaal op maat gemaakt, zodat het ontwerp altijd behouden blijft. Daarnaast zorgt de compleet verduisterende stof voor een uitstekende controle over de daglichttoetreding, zodat de kinderen ook overdag rustig kunnen slapen.

Een plek voor fantasie en rust
Dan Dossa, plaatsvervangend hoofd Retail van The Walt Disney Company Nordic, vertelt: "In de Disney & VELUX Droomcollectie is een belangrijke plaats weggelegd voor een aantal van onze meest geliefde personages. Figuren die een sfeer van ontdekking en verwondering creëren en die de harten van jong en oud hebben veroverd."

“Door onze samenwerking konden we het beste van onze beide organisaties combineren. Met onze technische kennis van kwalitatieve rolgordijnen en de magische wereld van Disney kan een fantastische wereld voor kinderen worden gecreëerd,” vult Michel Kalis, commercieel directeur van VELUX Nederland aan.

Tijdens de gehele samenwerking van de VELUX Groep en Disney is naast het ontwerp de nadruk op kwaliteit van fundamenteel belang geweest. Michel Kalis: "Het is belangrijk dat de omgeving waarin kinderen het meest verblijven niet alleen creatief, maar ook veilig is. VELUX rolgordijnen voldoen aan de hoogste productienormen op het gebied van kwaliteit, gezondheid en veiligheid. De strenge Oeko-Tex® normen waaraan de rolgordijnen voldoen, geven aan dat onderdelen geen schadelijke stoffen of chemische producten bevatten. Alle rolgordijnen uit de Disney & VELUX Droomcollectie zijn door het VELUX Pick&Click!™ systeem bovendien eenvoudig te monteren of in de toekomst weer te vervangen voor andere raamdecoratie.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist