Somfy draadloze zonwering

Zonlicht op afstandbediening

Met één druk op de knop haalt u de zon in huis. Of houdt u de zon juist buiten. Somfy heeft nu een totaalconcept voor draadloze, elektrische zonwering. Buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie en gordijnen kunt u voortaan eenvoudig regelen met een en dezelfde afstandbediening. Ook tuinhekken, garagedeuren en verlichting zijn hierop aan te sluiten. Door dit bedieningsgemak zet u uw huis snel naar uw hand. Somfy brengt comfort, gemak en veiligheid binnen handbereik.Oneindig veel mogelijkheden Somfy is geschikt voor alle typen en merken buitenzonwering. Besturing van de zonwering kan ook automatisch plaatsvinden via zon, wind of regensensoren. Het beschermt tevens de zonwering tegen de wind: bij zon gaat het scherm automatisch naar buiten, bij aantrekkende wind gaat het scherm tijdig weer naar binnen. Rolluiken kunnen gestuurd worden door een slimme Somfy tijdklok.

Geïntegreerde Somfy motoren zorgen voor de benodigde kracht. Het systeem is eenvoudig uit te breiden met meerdere Somfy bedieningen of draadloze schakelaars. De afstandsbediening is leverbaar in meerdere afwerkingen: Pure, Silver, Patio of Lounge. Somfy biedt veel mogelijkheden.

Geen kabels Tussen het bedieningspunt en zonwering of rolluiken zijn geen kabels nodig. Zelfs betonnen muren staan de ontvangst van RTS-signalen (Radio Technologie Somfy) niet in de weg. De enige kabel is die van de motor naar een 230 V voedingspunt. Bovendien is Somfy eenvoudig uit te breiden met extra bedieningspunten per kamer. Heeft uw buurman eenzelfde soort Somfy afstandsbediening? Geen probleem, de RTS techniek zorgt voor een betrouwbare toepassing en is veilig in gebruik.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist