Shadeone Design Zonnezeil

Innovatief, flexibel, én oprolbaar!Zonnezeil

De Shadeone is een slim en modern systeem dat de traditionele huidige zonwering ver achter zich laat.
Met de rank ogende maar krachtige metalen constructie spant u het doek snel op. Zowel vlak horizontaal als onder een hellingshoek. En dat zonder beperkende knikarmen of hinderlijk zichtbare opbouw. Soepel en licht bedienbaar door slim toegepaste natuurkunde.

Overal toepasbaar
Terrassen, Balkons, Dakterrassen, Chalets, Vakantiewoningen, Horecaluifels, Woonarken, Jachten, Lichtstraten, Serres, Veranda’s en meer….

Slim systeem
De kern waar de Shadeone om draait, is een lichte aluminium buis. Die rolt over twee gespannen staaldraden van en naar het eindpunt van het systeem. Of tot elke gewenste positie. Ook bij een hellingshoek. En dat zonder krachtinspanning. Dat kan door de slimme conische uiteinden. Die geleiden de buis over de staaldraden en spannen deze tegelijkertijd op.

+ Moderne vormgeving
+ Geen zware opbouw
+ Geen knikarmen
+ Soepele bediening

Flexibele constructie
De sterke constructie houdt de Shadeone in vorm. Ook bij grotere afmetingen. Aluminium, kunststof en hoogwaardig doek houden de doekrol licht. De smalle liggende of staande spanzuilen trekken het staaldraad strak. En een smal profiel is voldoende om de Shadeone aan bestaande bouw te bevestigen. Of dat nu een muur, stalen balk of een bewegend object is.

+ Sterke constructie
+ Duurzame materialen
+ Groot doekoppervlak
+ Eenvoudige montage

Eenvoudige bediening
De Shadeone rolt snel en simpel uit. Altijd en overal. Zonder krachtinspanning. Zonder motor of ingewikkeld veermechanisme. Slechts een lichte handbediening is voldoende om het scherm in of uit de rollen. Een beweging die de constructie ook op spanning houdt. Kinderlijk eenvoudig bijna, dus geschikt voor jong en oud.

+ Handbediend
+ Snel en simpel
+ Zonder motor

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist