Roma Zipscreens

De windvastre zonwering

Om ramen en deuren te beschermen tegen de zon kunnen we gebruik maken van screens. Screens zijn vlakhangende zonweringen die hoge temperatuurstijgingen en hinderlijke zonschitteringen weren. Screens weren de zonnestralen en houden de warmte buiten waardoor u binnen altijd bent voorzien van een aangenaam en koel klimaat.

Roma heeft screens geïntegreerd in een rolluik maar ook standaard screens. Deze zijn leverbaar in Pento en Rondo met een kastmaat 100. De totale hoogte die nodig is voor de plaatsing van deze screens is zéér gering. Een groot voordeel is uniformiteit. Roma heeft rolluiken, rolluik/hor, rolluik/screen, buitenjaloezien en screens met dezelfde kastvorm. De design-onderlijst sluit de screenkast aan de onderzijde af net als bij onze rolluiksystemen. Door de extra verzwaarde onderlijst en borstels in de geleiding is dit screen super stil.

De geëxtrudeerde kast, geleiders en onderlijst zijn standaard verkrijgbaar in 333 kleuren. Doeken zijn verkrijgbaar in Soltis kwaliteit of Sergé.
Deze vlakhangende zonwering is er in twee soorten: de windvaste uitvoering en de standaard uitvoering.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist