Roma buitenjaloezie

Volledig glazen hoek

Het gebruik van de juiste zonwering heeft een grote impact op niet alleen het energieverbruik van het gebouw, maar ook op het thermische en visuele comfort van de gebruikers van het gebouw. De noodzaak om oververhitting en thermisch comfort onder controle te houden, wordt steeds belangrijker in alle soorten gebouwen, van residentieel tot commercieel.

Hedendaagse architectuur is gestoeld op een duidelijke ontwerptaal en lijnenspel, maar probeert hiervan steeds weer af te wijken. Ook op statisch relevante punten als grote glaspartijen en volledig glazen hoeken. Voor deze situatie biedt Roma nu ook met de Comfort & Design Lamel een oplossing zonder storende geleider.

Zonwering en licht regulering in perfectie en tegelijkertijd afsluiting en privacy in een compleet nieuwe kwaliteit: Dat is de Comfort & Design Lamel van ROMA, kortom CDL. Deze volledig nieuwe ontwikkeling onderscheidt zich in creativiteit en functionaliteit van alle gangbare systemen in de markt. De vlakke, lineaire vorm van de lamel, past harmonieus in moderne gebouwen van allerlei aard. In gesloten toestand toont zich, door een excentrische vormgeving en grote overlapping, een vlak beeld zonder directe inval van licht.

Ook zijdelings wordt dit grotendeels voorkomen door de speciaal ontworpen geleiders. ROMA CDL laat zich eenvoudig verwerken, in zowel de voorbereidingsfase als de uitvoering op de bouwplaats. ROMA CDL is beloond met de reddot design award. De toekomst van de buitenjaloezie is begonnen.

ROMA SmartTurn: nauwkeurig en comfortabel
Bij alle ROMA Buitenjaloezieën wordt de volledig nieuw en speciaal ontwikkelde ROMA SmartTurn-bandspoel toegepast. Op eenvoudig toegankelijke stel-wielen aan de onderzijde van het bandspoeltje, kan een schuin optrekkend pantser en de lamellenkanteling worden afgesteld. Deze superieure technologie laat zich pas echt van zijn goede kant zien bij een omwisseling van de optrekkoorden. De unieke kliksluiting op de cassette van het optrekkoord, maakt een uitwisseling mogelijk via de onderzijde, zonder het lamellen-pakket te demonteren.

Roma SmartTurn is op de belangrijkste Europese Zonvakbeurs, beloond met de Innovatieprijs R + T 2018.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist