Markilux cassettescherm MX-3

Schermdesign in zijn beste vorm

De natuur doet het voor: sinds jaar en dag plukt ze de beste ideeën uit haar grote verzameling vormen en maakt daar iets nieuws van. Volgens dit principe ontwikkelde zonweringspecialist markilux zijn nieuwe cassettescherm MX-3. Volgens de fabrikant combineert zij het beste uit techniek en optiek, uit vele jaren van ontwikkelingen, in een sierlijk gebogen, kleurrijk design.

Vroeger waren schermen meestal breed gestreepte banen doek, die onopvallend boven het terras hingen. Tegenwoordig zorgen kwaliteitsschermen voor hightech en design aan de gevel. De componenten doen denken aan de vormen van een swingende moderne architectuur. Zoals bij de MX-3 van markilux. Het nieuwe slank geconstrueerde cassettescherm toont hoe componenten op een speelse manier kunnen samensmelten. Zo lopen de zijblendes van het model zachtjes over in het langwerpige profiel waarmee de schermbehuizing aan de voorzijde wordt afgesloten.Design voor liefhebbers van vormen
Om het swingende ensemble van rond en hoekig nog meer tot blikvanger te maken, heeft het scherm een gekleurd voorpaneel gekregen. Als een doorlopende kleurenband pakt deze de gebogen vorm van de zijkappen vakkundig op. U kunt uit acht accentkleuren kiezen en die op de kleur van het schermdoek afstemmen. Er zijn ook framekleuren mogelijk voor de frames. Op deze manier presenteert het scherm zich als een spannende mix van vormen en kleuren, die de gevel van het huis er casual chic doen uitzien. En dat als schaduwverlener die niet alleen voor terrassen maar ook voor balkons geschikt is. Want met een hoogte van slechts twaalf centimeter past de behuizing van het scherm ook goed onder een balkonoverkapping.

Hightech op zijn fijnst
Naast het swingende design biedt de MX-3 bovendien een nieuwe verlichtingsoptie. Onder het scherm kan een LED-Line of LED-Spots worden gemonteerd. Zij verlichten het scherm en de gevel in de avond met een accentuerende lichtlijn of met discrete lichtkegels. Het scherm is over het algemeen voorzien van de nieuwste technologie. Hightech mechanica draait het schermdoek soepel in en uit. De wand- en plafondhouders vallen nauwelijks op omdat ze door zichkappen aan het zicht worden onttrokken. Voor de bediening van het scherm heeft u de keuze uit een handmatige bediening of bediening door middel van een radiografische bediende motor. En ook is integratie in een domotica mogelijk. Verdere opties zijn dimbare warmtestralers en weersensoren. Het kleine scherm zorgt bovendien met maximaal zes meter breedte en drie meter diepte voor een grootse schaduw. Volgens de fabrikant combineert de MX-3 de hoogste normen uit zijn eigen ontwikkelingsscala en is daarmee in uitstekende vorm voor de zomer.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist