Livium creative louvres

aluminium overkappingen


Voor elk terras, pool, zwembad of balkon dat op esthetische wijze overkapt moet worden, biedt Livium Creative Louvres een oplossing met haar zeer innovatieve, uit Nieuw Zeeland, afkomstig aluminium louvredak. Dit product wordt geheel op maat gemaakt en ontworpen en biedt  een duurzame bescherming tegen zon, regen en wind.

 

 

Louvredaken zijn een modern en architectonisch alternatief voor traditionele zonwering en dichte terrasoverkappingen. Uniek aan deze aluminium louvres is het feit dat ze 180 graden kunnen draaien, waardoor het dak kan worden geopend of gesloten. De elektrisch aangedreven louvres sluiten naadloos en dus waterdicht op elkaar aan. Hierdoor kan het terras dus zowel bij mooi als bij slecht weer worden gebuikt. Gewone overkappingen halen het daglicht weg, zodat het achterliggende vertrek enorm veel daglicht verliest. Een louvredak kan gewoon open gezet worden waardoor het daglichtverlies tot een minimum beperkt wordt. Ideaal voor het Nederlandse klimaat, waar een warme zonnige dag nogal eens wordt afgewisseld met een regenbui.

 

 

 

De strakke belijning sluit aan bij elk type architectuur en voegt zich naar de uitstraling van het huis. De sfeer en uitstraling worden vooral bepaald door de gekozen kleur en de bouwkundige constructie. Het uiteindelijke resultaat komt tot stand in samenwerking met de opdrachtgever, (tuin)architect en aannemer. Kan zowel bij nieuwbouw als renovatie worden toegepast.

 

Naast louvredaken, bevat het programma horizontale en verticale aluminium louvresystemen voor verschillende toepassingen, bijvoorbeeld als buitenzonwering, voor luxe schuttingen met flexibele louvres of zijpanelen. Maar ook shutters voor buiten behoren tot de mogelijkheden.

 

Sinds dit jaar kunnen de meeste louvredaken in elke gewenste RAL kleur binnen 5 weken geleverd worden, afhankelijk van de gewenste afmeting. Sinds 1 Januari 2009 is Livium ook met een eigen vestiging in België vertegenwoordigd.

Kijk voor meer informatie op: www.livium.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist