Ingenua schaduwdoek

Sfeervolle schaduwplek

Met het Ingenua schaduwdoek maakt u op een snelle en eenvoudige wijze een sfeervolle schaduwplek in uw tuin. Met behulp van schuifpalen bepaalt u zelf de plek waar u het schaduwdoek wilt hebben. Door het schuifmechanisme in de palen kunt u naar eigen wens de hoogte van het schaduwdoek bepalen en zo ook de grootte van de schaduwplek.Met Ingenua schaduwdoek bepaalt u uw eigen schaduw

Dankzij het ingenieuze schuifsysteem op palen, biedt Ingenua schaduwdoek tal van posities. Zo kunt u uw eigen schaduwplek maken zonder dat u een muur of ander houvast nodig heeft. Bevestiging aan de muur of een boom is natuurlijk altijd mogelijk ook in combinatie met meerdere schuifpalen. U heeft de keuze uit driehoekige, vierkante, rechthoekige en vijfhoekige schaduwdoeken in verschillende afmetingen en kleuren. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist