Harol

Screens


Helemaal afgestemd op de moderne, minimalistische architectuur introduceert zonweringspecialist Harol strakke screens met een vierkante kastvorm. Andere nieuwigheid zijn de ultragrote en windvaste screens.

De voordelen van screens zijn vandaag gekend: ze helpen besparen en verhogen het woon- en werkcomfort. Eerst en vooral zorgen screens voor een aangenamer binnenklimaat doordat ze de nodige schaduw en dus koelte geven. Daarnaast beschermen ze je interieur tegen verkleuring door de zon en gaan ze vervelende lichtinval op het tv- of pc-scherm tegen. Door de combinatie van de doekkleuren en de doekstructuur kan tot 88% van het zonlicht en de zonwarmte worden tegengehouden. Resultaat is een efficiënte screen die tegelijk lichtdoorlatend is en zo nauwelijks het uitzicht belemmert.

Binnen dit vernuftig gamma screens heeft Harol nu enkele belangrijke verbeteringen aangebracht. Eerste nieuwigheid is de kastvorm. Zo wordt de bestaande kastvorm met één afgeronde zijde nu aangevuld met een volledig vierkante versie. Resultaat is een rechte, strakke vormgeving die helemaal aansluit bij de minimalistische of strakke architectuur die vandaag bijzonder populair is.

Nieuw is ook een bijkomend groot formaat. Naast de standaardafmetingen 70 mm, 90 mm en 110 mm is er bij Harol voortaan ook een kastvorm van 150 mm beschikbaar voor een hoger en breder model van screens. Ook deze uitbreiding is helemaal in lijn met de moderne architectuur: door minder screens te koppelen creëer je immers één groot, uniform en strak geheel. De Harol screens zijn dus ideaal voor grote glaspartijen.

Gloednieuw binnen het Harol gamma is ook het windvaste screen met een innovatief spansysteem in de geleider dat het doek over de hele hoogte op zijn plaats houdt. Op die manier maakt het windvaste en insectwerende screen definitief komaf met wapperende doeken, bewegende onderlatten of hinderlijk zonlicht dat zo langs het screen komt.

Ditzelfde vernuftig spansysteem in de geleider wordt in de toekomst ook toegepast bij de verduisteringsschermen. De klassieke, iets zwaardere constructie – doordat het doek met baleinen dik oprolt – maakt nu plaats voor een eenvoudig systeem dat ook grotere afmetingen mogelijk maakt. Waar je tot voor kort met een screen 9 m2 kon verduisteren, kan je nu tot 18 m2 verduisteren. Met dit verduisteringsscherm van formaat is Harol meteen ook uniek in de sector. Daarnaast brengt Harol ook een nieuwe collectie verduisteringsdoeken uit in plaats van de gecoate glasvezel.


Kijk voor meer informatie op: www.harol.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist