harol zonwering

variovolant voor zonnescherm LX530

Vanaf dit najaar rust HAROL zijn succesvolle zonnescherm LX530 uit met een vernieuwde variovolant, het extra doek tegen laag en hinderlijk zonlicht. “Met een variovolant geniet je langer van de mooie najaarsdagen, maar dankzij het nieuwe design zit hij nu ook beter én mooier opgeborgen voor het aankomend najaar en winter.” Een schijnbaar kleine, maar slimme functionele en esthetische verbetering.De optionele variovolant kan tot 2 meter naar beneden uitvallen en is enkel beschikbaar als elektrische optie op de LX530 en als manuele op de PR200-serie. Het uitvalscherm LX530 is een van de paradepaardjes van HAROL, met zijn volledig gesloten cassette en uitval tot 4 meter. Dit type krijgt nu als eerste een verbeterd design voor de variovolant.

Beter beschermd, fraaiere aanblik
De nazomerzon is al erg gul geweest, maar door haar steeds lagere stand kan ze ook weleens hinderlijk zijn. “De variovolant is heel handig en soms zelfs onmisbaar voor extra schaduw of bij hinderlijk zonlicht”, stelt Jo Beerden, Marketing Manager van HAROL. “Dankzij de nieuwe onderlat uit geëxtrudeerd aluminium zit het doek nu helemaal mee verwerkt in de kast. Voorheen zat de onderlat verwerkt in de stof zelf, zodat je het doek bleef zien en het ook vuil kon worden.”

Meteen verandert ook de hele aanblik van de kast. De vernieuwde variovolant zit niet alleen volledig beschermd tegen weer en wind, maar ook naadloos en vrijwel onzichtbaar opgeborgen. Resultaat? Een mooi afgesloten geheel in een fraai ogend design. Jo Beerden: “Of hoe een kleine, maar slimme aanpassing esthetisch een heel andere gewaarwording kan teweegbrengen.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist