Harol zonwering

Solar-rolluik

Met zijn nieuwe Solar-rolluik brengt Harol een slimme en milieuvriendelijke oplossing op de markt. Het systeem werkt volledig onafhankelijk op zonne-energie en kent een uitstekend rendement, zelfs bij minder weer. Andere troeven zijn het grote gebruiksgemak en de ingebouwde veiligheid.

Het nieuwe Solar-rolluik van Harol werkt volledig autonoom op zonne-energie, dus zonder externe voeding. Dat betekent dat je het rolluik zowat overal kan installeren waar geen elektriciteit voorhanden is: van gevel tot tuinhuis. Dankzij de volledig opgeladen batterij werkt het rolluik meteen na installatie.

Het zonnepaneel is vervaardigd uit amorf silicium. Daardoor heeft het Solar-rolluik een hoger rendement: het kan gebruikt worden bij slecht weer en het geeft ook bij hoge temperaturen een beter resultaat dan andere zonnepanelen. Zelfs indien een klein deel van het paneel in de schaduw staat, heeft dit geen rendementsverlies tot gevolg.

Groot pluspunt van het rolluik is het gebruiksgemak. De zendergestuurde motor maakt het Solar-rolluik flexibel. Daarbij werkt de batterij - die gemakkelijk in de rolluikkast of achter de geleider kan worden gemonteerd - bij temperaturen van -20°C tot +70°C. Ook is het rolluik uitgerust met ingebouwde veiligheidsmechanismen zoals obstakeldetectie, inbraakvertraging en een beveiliging tegen vastvriezen.

Er zijn drie types Solar-rolluiken, afhankelijk van de gewenste motorsterkte. Het rolluik kan tot 5 m2 oppervlakte beschermen, afhankelijk van de lamelkeuze. De paneelafmetingen bedragen 55 mm h x 500 mm b.

Over Harol
Harol is een Belgisch familiebedrijf dat in 2006 zijn 60-jarig bestaan vierde. Het werd opgericht als kleine schrijnwerkerij en groeide uit tot Europa's toonaangevende rolluiken-, zonwering- en poortenfabrikant. Vandaag vinden we Harol terug in het industriepark Webbekom (Diest) op een terrein van maar liefst 120.000 m2. Harol exporteert producten en onderdelen tot ver buiten de landsgrenzen, onder meer naar Nederland, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Zweden, de VS en Koeweit.

De firma stelt zo'n 308 medewerkers tewerk. Samen zorgen zij dagelijks voor de productie van de meest vernieuwende producten. Dankzij een uitgebreid netwerk van specialisten is de klant altijd zeker van een snelle levering en een professionele plaatsing. Het is dan ook geen toeval dat Harol het prestigieuze ISO 9001-certificaat kreeg.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist