Harol zonnescherm

BX270

Rond Batibouw mogen we stilaan weer beginnen te dromen van de zon. En dat brengt heel wat mensen naar hét jaarlijkse bouwevenement om de geknipte oplossing voor schaduw en verkoeling te vinden. Niet toevallig dus dat HAROL zijn nieuwigheden voorstelt, en niet alleen in het zonweringgamma. Bij de hoogtepunten noteren we enerzijds de nieuwe designmijlpaal BX270, anderzijds de technologische innovatie en energie-efficiëntie van een nieuwe garagepoortaandrijving en van het discrete opbouwscreen SC900 met unieke isolatiewaarde.

Hét paradepaardje waarmee HAROL dit jaar uitpakt is het gloednieuwe zonnescherm BX270. “De kast van het zonnescherm definieert voor een groot stuk de esthetische aanblik van de gevel”, stelt Jo Beerden, Marketing Manager van HAROL. “Met het ontwerp van het BX270 zonnescherm hebben we voluit ingezet op een strak en stijlvol design. Dit is de innovatie waar iedereen die houdt van een moderne en minimalistische woning en dito zonwering op gewacht heeft.”

Strak zet de toon
Met zijn strakke vormgeving en beschikbaarheid in alle ral- en structuurlakken met verschillende glansgraad, staat de BX270 borg voor een harmonieus gevelbeeld. De vertrouwde functionele en technische troeven van BX260 werden behouden, maar de aanblik van de volledig gesloten kast verandert compleet. Dat is te danken aan een splinternieuwe zijconsole in aluminium gietwerk, een stijlvol inox geborsteld logo en een bijzonder strakke lijn van de voorlijst met geïntegreerde waterafvoer.

De BX270 bouwt verder op de sterke kwaliteiten van de BX260, een voltreffer in het gamma omdat het tegemoet komt aan een heel aantal vragen. Dankzij zijn slanke vorm bijvoorbeeld, springt de kast amper 15 cm uit de muur. En via de brede muurconsoles is het op praktisch iedere achtergrond monteerbaar. Verder zorgt het gesloten cassettesysteem dat het doek volledig beschermd is tegen regen of wind.

Tot een breedte van 6 meter steunt BX270 op 2 knikarmen, vanaf 6-7 meter is het scherm uitgevoerd met 3 armen en bij gekoppelde schermen (tot een breedte van 12 meter) worden 4 armen gemonteerd.

Ook het SC900 opbouwscreen, een discrete en elegante zonwering, is een voorbeeld van die ‘strak en hedendaags‘-trend. De uiterst stevige aluminium kast met thermische onderbrekingen is lakbaar in alle beschikbare RAL-kleuren en winddicht met joints afgedicht. Het screen combineert een strak en modern uiterlijk met prestaties die moeiteloos voldoen aan de huidige EPB-normen. Met zijn hoge isolatiewaarde (1,3 W/m²K) en akoestische isolatie is hij zelfs uniek in de markt. Niet onbelangrijk, met de steeds strenger wordende EPB-normen die nog in het verschiet liggen.

Van screens naar de garagepoort. In 2013 profileert Harol zich verder als poortenspecialist met een nieuwe garagepoortaandrijving waarbij optimale veiligheid en comfort centraal staan. De gepatenteerde Blueline-technologie reduceert het energieverbruik tot een minimum. Een innovatieve-speed functie zet de poortaandrijving met maximum snelheid in beweging en LED-verlichting zorgt voor helderheid en gebruiksgemak en kan hierbij de bestaande verlichting vervangen. Bovendien beschikt deze garagepoortaandrijving over een noodstroom-accu die perfect kan geïntegreerd worden. Een troef indien de poort als enige toegang tot de woonst dient. Energie-efficiëntie is een bijkomende troef van deze stille krachtpatser. Kortom, in een tijd waar energie meer dan ooit de leidraad van zowat alle woonaspecten vormt, neemt HAROL ook in zijn sector het voortouw, en dat doorheen het hele gamma.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist