Harol windschermen

SL400

In de najaarsmaanden komt een zijdelings scherm ook goed van pas. In combinatie met een terrasoverkapping tover je in een handomdraai je terras om in een leuke én budgetvriendelijke 'buitenruimte'. Ook kan je het scherm om het even waar in de tuin plaatsen, als bescherming tegen te veel wind of zon.

De elegante efficiëntie van de SL400 maakt het scherm erg flexibel. Zo kan je optimaal en in alle privacy genieten van een zalige nazomer. Het uitrolbaar doek wordt opgespannen door een trekveer, met kinderslot voor extra veiligheid. Bovendien hebt u de keuze tussen een rechte en een schuine variant. Deze laatste is erg handig wanneer u bijvoorbeeld de SL400 als optimale zijdelingse afsluiting wilt gebruiken in combinatie met een zonnescherm.

Het aantrekkelijke design geeft je terras of tuin extra cachet. Want je kan het scherm zowel naar materiaalkleur als doekkleur volgens je eigen smaak samenstellen. Keuze te over dus om de SL400 perfect te integreren in zijn omgeving. Met 10 standaardkleuren en maar liefst 210 speciale RAL-kleuren past hij gegarandeerd bij elke zonwering. Het doek is ook beschikbaar in verschillende dessins.

Het zijdelingse scherm is duurzaam dankzij corrosiebestendige materialen en kwalitatieve coatings. Net als alle zonweringsystemen in het aanbod is SL400 CE-gecertificeerd en geeft Harol 5 jaar garantie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist