Harol Umbris

ZONWERING MET NEERSLAGBESCHERMING

Met Umbris zet Harol een nieuwe generatie ‘schaduwmakers’ in de markt: zonwering en neerslagbescherming in één. Het aluminium lamellendak combineert zo het beste van twee werelden. Bij fel zonlicht kantel je de lamellen naargelang de stand van de zon, bij neerslag schuif je de lamellen in vlakke stand. Een op-en-top Belgisch product, helemaal afgestemd op het wispelturige Nederlandse weer.Met Umbris zet Harol een nieuwe generatie ‘schaduwmakers’ in de markt: zonwering en neerslagbescherming in één. Het aluminium lamellendak combineert zo het beste van twee werelden. Bij fel zonlicht kantel je de lamellen naargelang de stand van de zon, bij neerslag schuif je de lamellen in vlakke stand. Een op-en-top Belgisch product, helemaal afgestemd op het wispelturige Belgische weer.

Met Umbris tilt schaduwspecialist Harol zonwering naar een hoger niveau: een zonwering die ook functioneert als neerslagbescherming. Dankzij de kantelbare lamellen in het aluminium dak regel je in een handomdraai het weer, het hele jaar door. Geïntegreerde goten zorgen voor een perfecte afwatering.

Het aluminium lamellendak Umbris is volledig Belgisch, zowel wat ontwerp als productie betreft. Dat maakt umbris erg flexibel: tal van uitvoeringen zijn mogelijk, van ene vrijstaande constructie over plaatsing tegen de gevel tot ingewerkt in bestaande daken. Dankzij het doordachte design kan je het lamellendak perfect afstemmen op je woningstijl. Verder kan je de constructie eenvoudig uitbreiden met windvaste screens, om je te beschermen tegen wind zonder verlies aan uitzicht. Kortom, maatwerk op vraag, ook wat kleuren betreft (ral-kleuren en structuurlakken aan standaardprijs).

Umbris – latijns voor schaduw – creëert niet alleen een schoon stukje schaduw. het lamellendak beschikt over heel wat extra troeven. Zo zorgt de elegante aluminium structuur – waterdicht en windvast – voor schaduw en afkoeling op terras, balkon of zelfs binnenshuis. Ook de natuurlijke ventilatie, bij licht gekantelde lamellen, is een groot pluspunt. Optioneel kan je umbris uitrusten met geïntegreerde verlichting en verwarming.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist