Harol Sectionaal poorten

SP950


De nieuwe sectionale garagepoort SP950 van Harol schuift zijdelings open in plaats van verticaal. Deze simpele maar slimme innovatie levert een paar opmerkelijke voordelen op.


Handig – Opvallend onopvallend: er is geen deur in de poort meer. Niet meer nodig, want je doet de poort gewoon zo ver open als nodig, of je nu thuiskomt met de fiets, met de wagen of te voet. Ruimteverlies of hinder bij het inrijden is er evenmin, wegens geen ophangsysteem bovenaan. Verder maak je door de modulaire opbouw in segmenten de poort in principe zo breed als je wil, iets waar de 'verticale' types uiteraard veel minder flexibel in zijn. Nu de vraag naar meer garageruimte toeneemt en auto's steeds breder worden, is dit geen overbodige luxe meer.

Esthetisch - Tegelijk is de poort een esthetische troef voor het uitzicht van de gevel; het poortvlak wordt immers niet ontsierd door de loopdeur, de symmetrie niet onderbroken. Daarbij kies je voor de afwerking die het beste past bij je woning en heb je de keuze uit 10 kleuren, bijpassende vensters in diverse motieven en maten. Nog nieuw zijn de inox vensters die krasvrij en UV-bestendig zijn en verkrijgbaar in transparante of matte uitvoering. Er zijn een aantal leuke extraatjes om de panelen te tooien met een persoonlijke of functionele toets, zoals sierlijke inox motieven, het huisnummer in inox tekens, een brievenbusklep of ventilatierooster.

Veilig - Vingerklembeveiliging en automatische obstakeldetectie optimaliseren het veilig gebruik van de poort. Als inbraakwerend element is de laterale poort ook een effectiever afschrikmiddel dan een loopdeur.

Duurzaam - Strenge tests garanderen een minimale levensduur van 15 jaar, ook al door het ontbreken van slijtagegevoelige componenten als veren en kabels. De poort wordt manueel of elektrisch aangedreven met een geluidsarme nieuwe motor. Bovendien volledig wind- en waterdicht, de profielen en rails van hoogwaardig aluminium, waarin geen steentjes of vuil de werking kunnen blokkeren.

Kijk voor meer informatie op: www.harol.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist