Harol overkappingen

Het patio gevoel


Wispelturige weergoden? De Belgische zonweringproducent Harol maakt er definitief komaf mee met de gloednieuwe PATiO, een innovatieve overkapping die je beschermt tegen te veel zon, regen en wind. Op het terras, aan het zwembad of in de tuin, het systeem laat je van het buitenleven genieten ongeacht het weer. De overkappingen zijn er in drie uitvoeringen: PATiO-TECNIC, PATiO-ALU en PATiO-WOOD.

Met de gloednieuwe PATiO biedt zonweringspecialist Harol een innovatieve oplossing voor wie van balkon, terras, zwembad of tuin wil genieten, ongeacht het weer. De overkapping is zo ontworpen dat hij in elke architectonische omgeving past en dat hij overal even gemakkelijk aan te brengen is (montage aan muur, tussen 2 muren, aan plafond of op draagbuis). Er zijn drie verschillende uitvoeringen, beschikbaar in tientallen kleuren en motieven.

PATiO-TECNIC, een ideaal vouwdaksysteem

PATiO-TECNIC is dé oplossing voor wie een flexibele overkapping zoekt met weinig onderhoud.

Dit innovatieve systeem met speciaal ontwikkelde, waterdichte doeken is af te sluiten in een handomdraai en biedt een optimale bescherming tegen zon, regen en wind. Er zijn drie soorten zonwerende en waterdichte doeken: lichtdichte doek in de kleuren wit en ivoor (PRECONTRAINT PVC 602, brandwerend klasse 2), lichtdoorlaatbare doek in een 20-tal kleuren (PRECONTRAINT PVC 302, brandwerend klasse 2) en SOLTIS-doeken (SOLTIS 86/92, enkel geschikt voor zonwering). PATiO-TECNIC is monteerbaar op een bestaande of eigen structuur.

PATiO-ALU, strak en modern

Voor wie van strak en modern houdt, is er PATiO-ALU, een pergolastructuur in aluminium en inox met ingebouwd vouwdak.

Eigenlijk de PATiO-TECNIC als basis met aluminium voetpalen. Deze overkapping is monteerbaar op aluminium en is volledig zelfdragend.

PATiO-WOOD, warm en natuurlijk

Een houten frame maar beresterk: PATiO-WOOD combineert moderne techniek met de natuurlijke uitstraling van hout, meer bepaald gedrenkte, gelamineerde Noorse den. De PATiO-TECNIC als basis met houten dragers en voetpalen, en op die manier mogelijk ook volledig zelfdragend.

Kortom, voor elke omgeving een robuust, eenvoudig en elegant systeem dat beschut en beschermt tegen te veel zon, regen of wind. Zelfs uitzonderlijk grote buitenruimtes vormen voor Harol geen probleem. Er zijn PATiO-overkappingen uit één doek die maar liefst 91 m2 beslaan. En niet alleen de doeken maar ook de frames zijn er in een waaier van kleuren.

Elke PATiO kan zijdelings en frontaal worden afgesloten met een wind/regen afscherming. Hiervoor bestaan er drie systemen; een screen, een vouwgordijn of een vast doek. Het speciale screen is windvast en met telescopische geleiders uitgerust, al dan niet met raaminserts van een maximum breedte van 3 meter. Het vouwgordijn loopt op een rail met loopwielen en wordt dus horizontaal geopend. Het vaste doek wordt op een kunststofprofiel gespannen.

Wat de afwatering betreft: het water kan langs de voor- of zijkanten afvloeien, eventueel in combinatie met een dakgoot. En voor optimaal comfort zijn er optioneel de verschillende afstandsbedieningen.

De PATiO werd aan de strengste testen onderworpen (o.m. getest in windtunnel bij ‘Pininfarina’ tot snelheden van 90 km/u) en is CE-gecertificeerd volgens de EU-norm. Er geldt een garantie van 5 jaar op het product.


Kijk voor meer informatie op: www.harol.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist