Glaslaminaat

Doorbraak in hittewering


Geen gordijnen meer dicht, geen luxaflex meer naar beneden. Bijna iedereen kent het product raamfolie/windowfilm. Dit product zorgt er al jaren voor dat kantoorgebouwen geen last meer hebben van het zonnetje. Een nadeel van dit product is dat het gebouw een reflecterend uiterlijk krijgt en als spiegel gaat functioneren. Ook kan men, vooral ‘s nachts als het licht binnen aan is, niet naar buiten kijken. Daarom is dit product vooral voor kantoorgebouwen geschikt, maar niet voor woonhuizen. Een villa moet schitterend helder blijven. Uw woning mag niet opvallen door een kille metaalglans. Een huis met een grote heldere raampartij moet zijn open uitstraling houden.

 

 

Naar jaren onderzoek in laboratoria is een nieuw soort raamfolie ontwikkeld dat al deze nadelen niet heeft! Een helder doorschijnend en  onzichtbaar schild. Zowel het zicht naar binnen als naar buiten blijft onveranderd. Dit is gelukt door een nano technologie laboratorium. Nano technologie werkt met materialen die duizend keer kleiner zijn dan de dikte van een haar. Deze wetenschap maakt het mogelijk om een patent raamfolie te ontwikkelen met honderden mini laagjes. De folie is minder dik dan papier. Een glaslaminaat van de hoogste kwaliteit, zonder metaal, dat niet corrodeert.

 

Nagenoeg onzichtbaar, maar met een resultaat dat 97% van de aangestraalde zonnewarmte reflecteert en terug het universum in stuurt. 99% van de UV straling wordt teruggekaatst.

Uw meubels worden beschermd tegen verschieting en u ervaart meer dan 50% minder hitte achter glas. Dit alles dankzij de nieuwe prestige folie.


Kijk voor meer informatie op: www.glaslaminaat.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist