Bescherm je huis tegen de zon

5 nuttige tips

De temperatuur loopt weer op en de lente komt eraan. Kan jij niet goed tegen de warmte of ben jij benieuwd hoe je je hoofd koel houdt in huis? Tijd om je huis klaar te stomen voor de warme dagen? Bekijk en laat je inspireren door verschillende manieren om de warmte lekker buiten de deur te houden.

1. Green House
Door de muren van je huis te beplanten ga je zonlicht en warmte tegen. Door het zonlicht groeien de planten extra hard, dus de muren zijn zo gevuld. Het is handig om een hek neer te zetten waar je de planten op laat groeien. Dit scheelt veel moeite als je het besluit neemt om in de herfst de planten te verwijderen.

2. Markiezen
Wil jij een klassieke sfeer creëren rondom je huis, en zonlicht en warmte tegengaan? Dan zijn markiezen een goede optie. Markiezen zijn te herkennen aan hun ronde en bolle vorm. De karakteristieke kappen dragen bij aan een stijlvol huis. Heb jij hele grote ramen en wil je nog meer warmte tegengaan en schaduw creëren? Dan werkt een zonnescherm het beste.

3. Flowerpower
Vind jij een muur vol planten te opvallend? Gebruik dan twee bomen en creëer een knus dakje van bloemen. Je plaatst de twee bomen allebei aan een kant van een raam of deur en let them grow! Zorg wel dat je de bomen goed bij snoeit, anders groeien ze misschien niet naar elkaar toe.

4. Extra dak
Een huis beschermen tegen zonlicht en warmte doe je ook door een extra dak te laten bouwen in je tuin. Door de schaduw rondom het huis, warmt het huis niet zo snel op. Daarnaast beschik je over een heerlijke zitplek in de zomer. Dat betekent dubbel genieten.

5. Paraplu’s
Om echt uit te pakken en je creatieve geest los te laten gaan, moet je out of the box denken. Wat inspireert jou? Vele producten zijn een manier om een huis te beschermen tegen zonlicht en de warmte. Je kan bijvoorbeeld een dak maken van paraplu’s. Hoe effectief de paraplu’s zijn, moeten je je maar afvragen. Het ziet er in ieder geval kleurrijk en vrolijk uit!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist