Tapijtconcept van Rolf Benz

Elementi


Rolf Benz Elementi is de naam van het nieuwe tapijtconcept dat Rolf Benz onlangs heeft voorgesteld. Het concept bestaat uit vijf structuren, vijf patronen, 40 kleuren en 11 formaten die individueel en uniek met elkaar gecombineerd kunnen worden. Zo vindt men voor iedere woonruimte en iedere inrichtingsstijl de ideale tapijtoplossing.

 

 

Het tapijtconcept Rolf Benz Elementi biedt ruimte voor de realisatie van eigen ideeën. De vijf structuren (A,B,C,D en V) kenmerken zich door verschillende draadhoogte (16, 20, 35 en 45 mm) alsook verschillende garensoorten (normaal garen, viltgaren) en tuftechnieken (velours of lussen) in pure schapenwol. Qua patroon is er keuze uit een omranding, smalle en brede strepen, schaakbord of een effen oppervlak. De puur geometrische structuren breken de tapijtoppervlakken harmonieus en zorgen voor spannende visuele en haptische ervaringen. Bij de kleuren reikt het pallet van edele natuurtinten tot en met elegante donkere tinten, ook moderne kleuren zoals pink, turkoois of paars zijn mogelijk. Door een toevoeging van viscose behoren de bijzondere kleuren goud, koper, chocobruin, zilvergrijs en zwart ook tot de mogelijkheid. Alle tapijten zijn in verschillende rechthoekige, vierkante en ronde formaten leverbaar. Speciale maten en kleuren zijn op aanvraag leverbaar.  


Met Elementi biedt Rolf Benz de mogelijkheid om een persoonlijk tapijt te ontwerpen. De verschillende structuren, materialen en knooptechnieken geven in ieder geval een individueel en uniek design, dat een uitstekende aanvulling is op de Rolf Benz meubels.  

De tapijten worden volgens een traditionele handwerkmethode vervaardigd.  


Kijk voor meer informatie op: www.rolf-benz.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist