Parade Tapijt

contour en finesse


Twee geheel nieuwe tapijten van marktleider Parade laten zien hoe onvergelijkbare uitstralingen kunnen leiden tot vrijwel precies dezelfde solide kwaliteiten. Parade Contour en Parade Finesse zijn beide geschikt voor zwaar woongebruik en normaal projectgebruik, maar daarna houden alle overeenkomsten op. Fabrikant Enia Carpets biedt dan ook alle ruimte voor inspiratie met deze nieuwe ‘Paradepaardjes’.

Beide nieuwe tapijten zijn gemaakt van 100 procent polyamide, alleen is dit hoogkwalitatieve materiaal op twee geheel verschillende manieren toegepast. Het eindresultaat is echter dat zowel Parade Contour als Parade Finesse kunnen worden gebruikt in woningen en bedrijven waar heel wat over de vloer komt. Meubels met zwenkwielen deren de tapijten niet, en gebruik op de trap in woonhuizen al evenmin. Contour kan zelfs in de werksituatie op de trap worden gelegd. Ook zijn beide tapijten te combineren met vloerverwarming. Juist dit soort kwaliteiten kenmerkt Parade.

Parade Contour: innovatief

zijn kleurstelling en structuur vuilverbergende eigenschappen heeft. Contour is daarom zowel geschikt voor stijlvol wonen als voor toepassing in (thuis)kantoren.

Parade Finesse: chique

De pool van Parade Finesse is bijna twee keer zo hoog als die van Parade Contour. Dankzij de toepassing van elegant dun garen zou je dat echter op het eerste gezicht niet zeggen. De ragfijne uitstraling is uniek en zorgt ervoor dat het tapijt bijzonder zacht aanvoelt. De hoge comfortklasse (klasse 4) wordt dan ook beslist waargemaakt.

De chique uitstraling van de licht gemêleerde Finesse komt ook in de kleurmogelijkheden volledig tot zijn recht. Het kleurpalet bestaat uit diepe, mysterieuze kleuren die al snel doen denken aan art deco. Parade Finesse is bij uitstek een tapijt dat het prima doet in stijlvol ingerichte ruimtes, maar misstaat ook zeker niet in een zakelijke omgeving waar een eerste indruk een belangrijk visitekaartje is.


Kijk voor meer informatie op: www.eniacarpets.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist