Forbo Flooring schoonloopmat

beste Coral collectie ooit gemaakt

Forbo Flooring brengt begin mei de beste Coral collectie die het ooit gemaakt heeft op de markt. De nieuwe schoonloopmat houdt maar liefst 94 procent van het vuil en vocht tegen volgens onafhankelijk onderzoek van het gerenommeerde onderzoeksbureau TÜV Rheinland. Dit betekent een besparing op de schoonmaakkosten tot 65%. De collectie heeft daarnaast de hoogste brandveiligheidclassificatie en is sterk verduurzaamd door gebruik te maken van restafval zoals oude visnetten. Daarnaast hebben de designers een scherp oog gehad voor de laatste trends op het gebied van interieur en design.

Forbo’s zoektocht naar manieren om haar impact op het milieu te verminderen, heeft geleid tot een intensieve samenwerking met leveranciers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben en zelf ook gerecyclede materialen in hun producten verwerken. De nieuwe Coral collectie met Econyl garen dat gemaakt is van zowel post-consumer als post-industrial afval, zoals gebruikte visnetten en PET-flessen, is een duidelijk voorbeeld van deze aanpak.

De nieuwe Coral collectie heeft daarnaast nu ook standaard de hoogste brandklasse voor textiele vloerbedekking. Dit verzekert dat de ingang, die ook als nooduitgang dient bij calamiteiten, extra brandveilig is.

Zoals gezegd, houdt het nieuwe Coral 94% van het binnengelopen vuil en vocht tegen, wat uniek is in de markt voor schoonloopmatten en een stevige besparing op onderhoud oplevert. Bovendien zorgt het nieuwe Coral voor fraaiere achterliggende vloeren en voorkomt hij glijpartijen op regenachtige dagen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist