Flor by Heuga

Vlekken oplossen

Waar gewoond wordt, wordt geleefd. En waar geleefd wordt, wordt geknoeid. Een omgevallen glas wijn, vieze voetafdrukken, een klodder mayonaise - een ongeluk zit in een klein hoekje. Bang dat je mooie tapijt dit niet overleeft? Geen zorgen, met FLOR by heuga zijn vlekken zo weer opgelost. De bekende tapijttegelfabrikant biedt nu voor elk van haar producten een persoonlijk onderhoudsadvies in samenwerking met vlekkenspecialist James.Nog steeds bestaan er veel vooroordelen over tapijt en onderhoud. FLOR by heuga wil het grootste vooroordeel, namelijk dat tapijt moeilijk schoon te houden is, wegnemen door bij de aankoop een goed onderhoudsadvies aan te bieden. Daarom is zij een samenwerking met de bekende vlekkenspecialist James aangegaan. De afgelopen maanden zijn alle FLOR by heuga-producten door James getest en is er voor ieder product een passend onderhoudsadvies opgesteld. Daarnaast biedt FLOR by heuga haar klanten in samenwerking met James een unieke service: het persoonlijk onderhoudsadvies. Dit advies is speciaal gebaseerd op de combinatie van product, kleurkeuze, gezinssamenstelling en toepassingsgebied. Dit betekent dat het advies bijvoorbeeld rekening houdt met het materiaal van het product, huisdieren en de ruimte waar het product ligt. Op de website van James is een speciale FLOR by heuga-pagina beschikbaar waar klanten dit persoonlijk onderhoudsadvies op kunnen vragen. In het advies worden oplossingen aangereikt voor dagelijks onderhoud, stofzuigen, vlekverwijdering, periodiek onderhoud en groot onderhoud.


Het beste advies blijft nog altijd eerst schoonmaken met alleen water. Circa 90% van de vlekken is namelijk gewoon met schoon water te verwijderen! Als je er maar snel bij bent. Daarnaast hebben tapijttegels extra voordelen bij het onderhoud van je vloer. Het is gemakkelijk om de tegels er even uit te halen bij het schoonmaken en bij hardnekkige vlekken is de beschadigde tegel zo vervangen door een nieuwe. Schaf daarom altijd een paar extra tegels aan bij je aankoop, dan heb je altijd wat achter de hand voor noodgevallen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist