Flor by Heuga

online design assistenten

Als geen ander biedt FLOR by heuga de mogelijkheid om unieke vloeren te ontwerpen. Dit vereist echter veel creativiteit en inbeeldingsvermogen van de adviseur en de eindgebruiker. Om de onbegrensde mogelijkheden van FLOR by heuga te visualiseren, biedt FLOR by heuga de consument en de retailer, als verkoopadviseur, twee unieke digitale hulpmiddelen op haar website.
 


Esign
Esign is opgericht in 1998 en biedt gestandaardiseerde software die voldoet aan de eisen van de vloerenbranche. Op florbyheuga.nl vindt men de online-tool onder de naam Design Assistent. De tool is zeer gebruiksvriendelijk. De tool biedt de mogelijkheid om uit verschillende woonruimtes (woonkamer, keuken, slaapkamer etc.) te kiezen. Iedere ruimte heeft een vloerontwerp waarbij maximaal drie kleuren en/of kwaliteiten gecombineerd kunnen worden. Tevens kan men de kleuren van de wanden aanpassen aan zijn persoonlijke woonwens.

Navigram 
Naast de Design Assistent introduceert FLOR by heuga een geavanceerde methode van productontwerp bij haar eindgebruikers. Zij is een samenwerking aangegaan met Navigram om een online design planner te
ontwerpen, genaamd ?creëer je eigen karpet?-configurator. Deze is toegankelijk voor zowel de consument als de retailer. Navigram is marktleider in Europa en wordt gebruikt door vooraanstaande merken zoals Rolf Benz, Hülsta, Ligne Roset en Philips. Met de configurator kunt u behalve FLOR by heuga-karpetten naar wens samen te stellen ook 3D-ontwerpen maken in een realistisch virtuele huiselijke omgeving, waarin de FLOR by heuga-producten geïntegreerd zijn. Met andere woorden: het is een hoogwaardige driedimensionale roomplanner waarmee de persoonlijke thuissituatie nagebootst kan worden. Deze tool biedt de mogelijkheid gebruik te maken van beschikbare catalogi van meubelen, vloeren, wandbekleding en accessoires om de realiteit perfect na te bootsen.

De configurator geeft een perfect beeld van de gekozen samenstelling, inclusief de adviesverkoopprijs. Naast online-planning biedt Navigram de retailer de mogelijkheid om een licentie voor offline-gebruik aan te schaffen. Deze licentie biedt de retailer veel voordelen zoals meer catalogi en functies.

FLOR by heuga-stalen en restitutie
Met FLOR by heuga-stalen kan men zich een goed beeld vormen van kleur, textuur en dessin. Tegen een vergoeding van ? 5,- portokosten kunt u vijf stalen naar keuze bestellen, met een levertijd van acht werkdagen. Indien
u besluit om FLOR by heuga-producten aan te schaffen, compenseert FLOR by heuga de gemaakte kosten bij het aanvragen van stalenmateriaal. Zij verdubbelt namelijk de betaalde onkostenvergoeding en geeft €10,00 euro
retour bij aanschaf van FLOR by heuga-producten ter waarde van minimaal € 200,00 in de vorm van een kortingscoupon.

Voor aanvullende technische informatie of advies kunt u de dichtstbijzijnde winkel bezoeken die FLOR by heuga-producten in haar assortiment heeft. Naast de standaard-winkels heeft FLOR by heuga een selecte groep winkels het predikaat ?Premier Retailer? verleend, waar u gegarandeerd de beste service ontvangt bij het vinden van de juiste FLOR by heuga-vloer. Stelt u zich uw prachtige, nieuwe vloer niet alleen in gedachten voor ? met FLOR by heuga ziet u deze in het echt!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist