Flor by Heuga

Winaar House Beautiful Awards 2009

Tijdens de House Beautiful Awards (House Beautiful heeft de op één na grootste oplage onder de Engelse interieurmagazines, namelijk 175.000 stuks), die donderdagavond 26 november 2009 gehouden werd in The British Film Institute on London's South Bank, triomfeerde de gerenommeerde tapijttegelexpert FLOR by heuga met een Gouden award voor haar nieuwe karpettencollectie Tonal Trends. Een slimme toepasbare manier om gemakkelijk je eigen zelf bedachte karpet te ontwerpen en creëren; Tonal Trends biedt een groot scala aan adembenemende trendy kleuren in texturen waarmee je oneindig veel combinaties kunt maken.Een stap vooruit in toegankelijke, betaalbare en stijlvolle karpetoplossingen, de Tonal Trends-collectie typeert de filosofie van FLOR by heuga die inrichten op een praktische, elegante en duurzame manier transformeert door middel van modulair tapijt.

Een Britse jury, bestaande uit experts in de wereld van design, selecteerde Tonal Trends in de categorie "Beste Vloer", omdat het creatief en gemakkelijk in gebruik is en het gemakkelijk te vervangen is als de tegel versleten of bevlekt is. Kortom een fantastische keuze voor een druk gezin (quote van de jury: "It's creative and easy to use. When tiles wear out or get stained, they are easy to replace. A great choice for a busy family home").

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist