Flor by heuga

Haal de warmte in huis


het onvoorspelbare gure winterweer houdt ons binnen. Het is de tijd om samen met het gezin door te brengen voor de open haard, gezellige avonden met vrienden door te brengen en binnenshuis feestjes te organiseren. Is jouw huis klaar voor de winterdagen? Met een paar leuke en gemakkelijke tips van FLOR by heuga kan je je eigen interieur veranderen en een warme sfeer creëren zodat je kunt genieten van een aangenaam warm winterhuis.

1. Word je ook altijd zo enthousiast bij het openen van de gordijnen als het heeft gesneeuwd? Een wit, helder licht straalt het huis binnen. Met de warme witte kleur Cloud uit de LazyLounge collectie geef je je huiskamer een mooie lichte uitstraling.

2. December staat bekend als een feestmaand, met vele etentjes en lange avonden. De eettafel vormt vaak de centrale plek waar de hele familie avonden aan doorbrengt. Combineer de warme houten vloer met je eigen kleurrijke warme tapijt om geen koude voeten te krijgen. De AmbientAccents collectie helpt je ieder moment een hele nieuwe atmosfeer te creëren.

3. Maak van je woonkamer een echt theater door het vernieuwen van het zitgedeelte. Warme rode kleuren creëren een perfecte vloer voor leuke filmavonden met de hele familie.

De PuzzlePieces collectie heeft veel verschillende kleuren en is gemaakt van zacht materiaal. Bovendien is deze collectie speciaal gemaakt om te combineren met andere collecties.

4. Spreekt een houten vloer je aan maar heb je liever geen koude voeten? Dan is de WoodWork collectie een prima alternatief. Deze tegels combineren de warme uitstraling van hout en het zachte gevoel van tapijt. Op deze manier heb je toch een ‘houten’ vloer die warm, uitnodigend, mooi en geruisloos is als je er op loopt.

5. Geniet van de lange dagen voor de open haard op een comfortabele en knusse vloer met de CountryClassic collectie. De warme en natuurlijke kleuren zoals Pecan, Almond en Vanilla geven een authentieke uitstraling aan je huis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist