Desso vloerkledenplanner

Online vloerkleed-op-maat samenstellen

Ben je toe aan een ‘interieur make-over’ en wil je weten hoe een klassiek vloerkleed staat in een chique interieur? Of ben je juist nieuwsgierig hoe een stoer vloerkleed samen gaat met strakke design meubels? Met de ‘Vloerkleden Planner’ van Desso ervaar je wat een vloerkleed-op-maat voor jouw interieur kan doen.

Desso wil met de introductie van de ‘Vloerkleden Planner’ consumenten inspireren. Consumenten kunnen aan de slag gaan met vele uiteenlopende interieurstijlen en experimenteren met tal van mogelijkheden voor een vloerkleed door te variëren in tapijt, kleur, afwerking en afmeting.

Na het kiezen van de combinatie is via de Vloerkleden Planner tevens direct een staal te bestellen van de gekozen kwaliteit.

Een unieke tool die je helpt bij het kiezen van jouw eigen unieke vloerkleed-op-maat, in de juiste afmeting en stijl. Creëer eenvoudig warmte en sfeer in jouw interieur!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist