Desso tapijt

Breng sfeer in de slaapkamer

Met de winter voor de boeg besteden we extra aandacht aan de sfeer in de slaapkamer. De dagen worden korter, de nachten kouder en de slaapkamer belangrijker. Want dit is meer dan alleen een ‘slaapruimte’, het is ook een vertrek om in te ontspannen. Comfortabel slapen is wat we willen én nodig hebben! Tapijt maakt je dromen waar, want het is zacht voor je voeten en zorgt voor warmte en kleur in het slaapvertrek.Transformeer je slaapkamer tot sfeerkamer
Comfort, sfeer en luxe zijn steekwoorden die in de koudste maanden van het jaar extra van toepassing zijn op ons interieur, vooral in de slaapkamer! We hullen onszelf in een warme cocon, met winterdekbed en wollen sprei voor een weelderig winterbed. Hier mag tapijt niet ontbreken! Het houdt de slaapkamer niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk warm en zacht. Van een modische en zachte vloer tot een luxe of juist stoere basis, tapijt brengt elke gewenste sfeer in je slaapkamer.

Modern kleurrijk, natuurlijk stoer of stijlvolle luxe
DESSO Inova Sense is zacht in kleur én textuur. In prachtig pastel geeft het de lieflijke sfeer waar we (vooral in de winter) zo’n behoefte aan hebben in de slaapkamer. Door de gesneden pool is het tapijt bovendien extra aangenaam aan je blote voeten.

Met een natuurlijke uitstraling en grove ribbelstructuur is Parade Studio het perfecte tapijt voor een stoere sfeer in de slaapkamer. Met een kamerbreed tapijt in indigo geeft Studio een robuuste twist.

Parade Palesse is comfortabel, luxe en ultra zacht. Edelsteenkleuren en metallic looks als titaan en zilver geven de luxe uitstraling die past binnen een urban chic slaapvertrek. Koperen accessoires combineren prachtig met trendy paarstinten, zoals die van het tapijt. Voeg er marmer en (noten)hout aan toe voor de finishing touch!

Tapijt zorgt voor een warm én stijlvol slaapvertrek waar je de hele dag over blijft dromen!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist