Desso tapijt

The naturals

Niets is zo behaaglijk aan blote voeten als een zacht tapijt. Maar tapijt heeft nog andere waardevolle eigenschappen. Het vermindert bijvoorbeeld astma- en allergieklachten en het werkt energiebesparend.Omdat we gemiddeld meer dan 90% van onze tijd binnen doorbrengen, is een gezond binnenklimaat van groot belang. De lucht die we inademen is van grote invloed op onze gezondheid. De kwaliteit van de lucht is voor een groot deel afhankelijk van de grootte en hoeveelheid fijnstofdeeltjes die in de lucht rondzweven en heeft een directe invloed op potentiële gezondheidsproblemen zoals astmatische klachten of hart- en vaatziekten (bij langdurige blootstelling). In ruimtes waar tapijt ligt wordt de hoeveelheid fijnstofdeeltjes in de lucht gereduceerd, wat zorgt voor een gezonder binnenklimaat.

Een ander positief aspect van tapijt is de energiebesparing die het kan opleveren. Via de vloer gaat een aanzienlijke hoeveelheid warmte verloren. Tapijt gaat dit tegen door de isolerende werking. Deze isolerende werking van tapijt kan wel tien keer zo groot zijn als die van harde vloeren (afhankelijk van poolhoogte en garensoort van het tapijt).

Doordat Desso continue alle internationale en nationale trends spot en haar tapijtcollecties hierdoor laat inspireren, is de collectie altijd actueel wat betreft kleur en structuur. De huidige collectie heeft zich sterk laten beïnvloeden door de natuur.

Van links naar rechts uit de Desso collectie: Smaragd, Vibe, Asteranne, Bouqette, Perla, Conga.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist