Bonaparte Tapijt

Room for Inspiration


Eigentijdse interieurs vragen om tapijten in modieuze kleuren. Enia Carpets voegt daarom twee kwaliteitstapijten toe aan de Bonaparte-collectie: de vernieuwde Duet en de geheel nieuwe Casa. Beide tapijten staan garant voor jarenlang woonplezier en passen – mede dankzij hun geraffineerde kleurmogelijkheden – bij vrijwel iedere interieurstijl. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn Bonaparte Duet en Bonaparte Casa dan ook voor een grote doelgroep ideale vloerbedekkers.

De modieuze kleuren hebben beide tapijten gemeen, maar de compleet verschillende structuur houdt het assortiment Bonaparte-tapijten in evenwicht. Afhankelijk van het dagelijks gebruik is er de vernieuwde robuuste, sterke Bonaparte Duet voor de vloer die iets meer te verstouwen heeft, of de luxe uitstraling van de nieuwe Bonaparte Casa wanneer het oog de boventoon voert. Beide tapijten bieden met hun brede kleurpalet echter zonder meer ‘room voor inspiration’.

Bonaparte Duet: vuilverhullend

In menige ruimte mag gelééfd worden. Bonaparte Duet past daar uitstekend bij, want het is bij uitstek geschikt voor praktisch gebruik. De multicolourgarens zorgen er namelijk voor dat eventueel vuil grotendeels wordt verhuld, waardoor het altijd een verzorgde indruk maakt. De vernieuwde Duet, nu van 100 procent polyamide, is nog steeds een robuust en sterk bouclé tapijt. Door het gemêleerde karakter is het uitstekend te combineren met andere kleuren en materialen in het interieur.

Bonaparte Duet is leverbaar in een vernieuwd en breed palet modieuze kleuren, die helemaal zijn afgestemd op de meest recente trends. Welke tint ook wordt gekozen, Duet biedt altijd een zeer geraffineerde uitstraling. Dankzij de keuze uit zowel 400 als 500 cm breedte, kan het aantal naden bovendien tot een minimum worden beperkt.

Bonaparte Casa: echt thuis

‘Casa’ betekent in diverse talen ‘huis’. Dat Bonaparte deze naam heeft gekozen voor een nieuw tapijt, is dan ook niet voor niets. De prachtige ‘touch’ en de luxe uitstraling geven in iedere woning een echt huiselijk gevoel. Door toepassing van kwalitatief hoogwaardige Antron®-garens leent het tapijt zich bovendien voor normaal huiselijk gebruik. Extra voorzichtigheid – waar je wel toe geneigd bent als je de fraaie vloerbedekking ziet – is gelukkig niet nodig.

Net als Duet heeft Casa een modieus kleurenpalet. Dit is zodanig gekozen dat bij iedere woonstijl de juiste kleur is te vinden. Het zal zelfs moeilijk kiezen zijn, want bij allerlei interieuren passen meerdere kleuren uit het brede arsenaal dat Casa biedt. De luxe uitstraling blijft daarbij altijd in volle omvang behouden.


Kijk voor meer informatie op: www.bonapartetapijt.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist