Win vrijkaartjes voor

De Tuinen van Appeltern

De laatste dagen van het tuinjaar in Appeltern zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke wandeling door ons park. Inspiratie en sfeer zijn de belangrijkste ingrediënten.
Maar Appeltern zou Appeltern niet zijn als we niet ook zouden denken aan de sfeer en warmte van binnen. Het restaurant in accommodatie 'Onze Entree' geopend. Glühwein, warme chocomel en erwtensoep met spek staan op het menu, maar bijvoorbeeld ook ambachtelijke broodjes en een exclusieve high tea.

Het park is ongeveer 22 hectare groot en ze hebben inmiddels meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen. Zou jij het leuk vinden om inspiratie op te doen in één van deze vele voorbeeldtuinen? Speel dan snel mee met onze winactie.

De eerste winnaars zijn bekend!

Gefeliciteerd: Danielle Lagerburg uit Meppel, Neetje van der Stap uit Schiedam, Suzy Snoeren uit Breda, Yvonne Wijnen uit Nijmegen en Nency van Essen uit Kootwijkerbroek

Niet gewonnen? Niet getreurd je kunt nog meespelen en kaarten winnen, dus beantwoord snel de prijsvraag.

Hoe speel je mee? 

Beantwoord onze prijsvraag en je speelt automatisch mee.

Hoeveel voorbeeldtuinen zijn er ongeveer in het park te vinden?

A. 50

B. 100

C. 200

Ga naar de winpagina. Vul de oplossing in en je maakt automatisch kans op vrijkaarten voor de tuinen van Appeltern. 

Meer informatie over de tuinen van Appeltern kunt u hier vinden. 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist