Inloggen Inloggen > Terug naar zoeken

Wachtwoord vergeten?

Alle aanbiedingen

Westend BV

De Dollard 24
1454 AV
WATERGANG
020-4363131
www.westend.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Westend

Zonwering en Rolluiken

Bij Westend kunt u kiezen uit vele typen zonneschermen. Ze beschermen uw interieur en ze zijn allemaal gericht op het weren van zon en UV straling om uw verblijf binnen of op het terras te veraangenamen. Westend helpt u met ervaren adviseurs tot de beste beslissing komen, die volledig past in uw beeld.

Westend heeft de afgelopen drie decennia vele woningen voorzien van zonwering, raamdecoratie, horren, terrasoplossingen of serres. Voor de woonkamer, keuken, hal, trapopgang, slaapkamer, kinderkamer, zolder en tuin hebben we 1001 fraaie en effectieve producten om uw woongenot mee te verhogen. Onze meet- en montageservice zorgt ervoor dat elk product precies past en functioneert zoals het hoort. In overleg met u maken we een montageafspraak. We zijn gewend bij mensen thuis te komen en zorgen voor een net en vlot verloop van de werkzaamheden. Onze kwaliteit en professionaliteit komt ook tot uitdrukking in ons Romazo Sterdealerschap, dat u garantie geeft op eersteklas kwaliteit.

Bij Westend vindt u de specialisten die u helpen bij het maken van de juiste keuze. De comfort van uw woning is slechts een van de factoren die meegenomen moet worden. Maar wat voor uitstraling wilt u. Wat voor product past het best bij u? Bezoek daarom onze showroom om alle mogelijkheden eens van dichtbij te bekijken en te beoordelen. Voor elke situatie kunnen wij een oplossing op maat bieden.

Wij zijn o.a. dealer van Weinor en Renson.

Ook zijn wij als Westend regelmatig betrokken bij projectmatige aanpak van zonwering voor zorginstellingen, scholen, kantoren en andere grote gebouwen. Juist in de grotere omvang van projectwerk komt onze installatie- en montagekracht goed tot zijn recht. Samen met ons deskundig advies zijn we in staat een totaaloplossing te bieden. Met onze vaste groep monteurs houden we grip op de kwaliteit en de kosten van elk project.

Als zakelijk specialisme willen we ons assortiment in Horecazonwering noemen. Westend heeft een groot, specialistisch assortiment om het de gasten op het terras of binnen, onder alle weersomstandigheden, aangenaam te maken. Met zonneschermen, terrasoverkappingen, markiezen, serres, vouwwanden, schuifpuien, parasolsystemen en dakconstructies kunnen horecaondernemers bij Westend voor elke oplossing terecht. Naast de standaard systemen maken we staalconstructies op maat in onze eigen werkplaats.

Foto's van het woonkoopje:

Woonkoopje delen via:

Alle aanbiedingen van Westend BV