Inloggen Inloggen > Terug naar zoeken

Wachtwoord vergeten?

Alle aanbiedingen

NaQuBo: rookmelder en koolmonoxidemelder specialist

Zuiderstraat 20
1689HD
Zwaag
0229-756366
www.naqubo.eu

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Rookmelder vervangen

https://www.naqubo.eu

Rookmelders gaan niet onbeperkt mee. Vrijwel alle rookmelders van gerenommeerde merken zoals Ei Electronics, FireAngel en First Alert die de afgelopen 10 jaar zijn verkocht hebben elk een levensduur van maximaal 10 jaar. Of er nu een losse batterij in moet of er een 10 jarige accu inzit, na 10 jaar zijn de rookmelders niet meer betrouwbaar.

Minder betrouwbaar door stof

Door de ophoping van stof en ander kleine vuil neemt de kans op vals alarm toe, tevens neemt de kans ook toe dat de rookmelder helemaal niet meer reageert bij een echt brand. Om u te wijzen op het vervangen van de rookmelders elke 10 jaar zijn goede rookmelders voorzien van een vervangings- of productie datum. Deze staat meestal op de zijkant en een enkele keer op de onderkant van de rookmelder. (Bij hele oude rookmelders vaker op de onderkant) De tekst die fabrikanten gebruiken is meestal “vervangen voor” en dan een jaartal of jaartal en maand, of “replace before” met jaartal en/of maand in het Engels. Op een enkele rookmelders staat alleen een jaar van productie.

Ik adviseer uitsluitend rookmelders met een vaste accu die 10 jaar meegaan. Aangezien dit even lang is als de levensduur van de rookmelder heeft u na plaatsing van dit soort rookmelders er 10 jaar lang geen omkijken naar. Alleen in geval van een echte brand of rook zal de rookmelder van zich laten horen en misschien wel uw leven redden.

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Of wilt u uw rookmelders laten controleren op betrouwbaarheid of laten vervangen? Neem vrijblijvend contact op. Bel ons op 06-47484642 of stuur een email naar info@naqubo.nl

Lees verder op: https://http://www.naqubo.eu/rookmelder-vervangen

Foto's van het woonkoopje:

Woonkoopje delen via:

Alle aanbiedingen van NaQuBo: rookmelder en koolmonoxidemelder specialist