Inloggen Inloggen > Terug naar zoeken

Wachtwoord vergeten?

Alle aanbiedingen

Beddenspecialist Topslapen-Arnhem

Nieuwstraat 4
6811 HW
Arnhem
026-4422777
www.topslapen.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Anti Nekpijn Pillow

nu van € 129/139,-- voor € 100,--

Door te slapen met een nieuwe ‘Anti Nekpijn Pillow slaap je sneller in en blijf je langer in de diepe slaap.
Hierdoor heb je meer energie voor de volgende dag en wordt je wakker zonder hoofd- en nekpijn.

Dit heerlijke neksteun kussen is jaren geleden door Ton Pouwels, eigenaar van Topslapen, ontwikkeld in samenwerking met een ergonoom, zenuwarts en een kussenfabrikant.

Natuurlijk staat de tijd niet stil, en de ontwikkelingen en inzichten in ergonomisch slapen ook niet. Daarom zijn wij ook dit kussen blijven aanpassen aan de wensen van de consument, terwijl juist de neksteun natuurlijk het belangrijkste onderdeel is gebleven.

Ondersteuning
Door te gaan slapen met de Anti Nekpijn Pillow schep je voor jezelf een slaapcomfort, waarbij je nek- wervels en spieren, veel beter wordt ondersteund, waardoor de pijn afneemt en je van een veel betere nachtrust geniet.

Voor de meeste mensen is het kiezen van het juiste nek ondersteunende hoofdkussen moeilijk. In de winkel van Beddenspecialist Topslapen te Arnhem krijgt je altijd een persoonlijk advies, zodat je zeker weet dat je met het voor jou meest ideale kussen de winkel uitgaat. Goede kussens gaan circa 4 tot 5 jaar mee, daarna zal de veerkracht afnemen, waardoor je nek minder goed ondersteund wordt.

Aanbieding!
Nu, exclusief in onze winkel in Arnhem-centrum EN op vertoon van deze woonkoopje-topper, is de prijs van het Anti Nekpijn Pillow geen € 129,--/€ 139,-- maar alleen in de maand februari € 100,--

Laat deze advertentie zien op je telefoon, tablet, of print hem uit om gebruik te maken van deze super aanbieding.

Like ons op Facebook ( https://http://www.facebook.com/beddenspecialisttopslapen/?fref=ts ) om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes op het gebied van slapen en toekomstige like-en-win-acties.

Foto's van het woonkoopje:

Woonkoopje delen via:

Alle aanbiedingen van Beddenspecialist Topslapen-Arnhem