Inloggen Inloggen > Terug naar zoeken

Wachtwoord vergeten?

Alle aanbiedingen

SKD Dakkappellen Kozijnen & Raamdecoratie

Jules Verneweg 21-05
5015 BE
TILBURG
013-5812658
www.skdkozijnen.nl

Meer informatie:

Heeft u een vraag aan deze specialist,
maak dan gebruik van het
onderstaande formulier.

Vraag het de specialist
Terug naar alle aanbiedingen

Een 5-sterren SKD schuifpui

Geeft uw woning een extra waarde.

Een kunststof schuifpui van SKD geeft uw woning een extra toegevoegde waarde. U creëert een ruimtelijk effect, een zee van toetredend daglicht en een optimaal contact met de tuin. Met een schuifpui haalt u buiten als het ware naar binnen.

Een hefschuifpui bestaat uit twee hele grote tuindeuren die in een rails zijn bevestigd. Hierdoor kunnen ze makkelijk open en dicht geschoven worden. Een hefschuifpui heeft een zwaardere constructie en is daardoor beter geïsoleerd. De pui kan ook in verschillende standen geopend worden. U hoeft dus niet altijd de schuifdeuren wijd open te zetten; een klein kiertje ter ventilatie is net zo goed mogelijk. De hefschuifpui is erg gebruiksvriendelijk; met een hendel schuift u de pui gemakkelijk open of dicht en de lage drempel vermindert de kans op struikelen.

De modellen schuifpuien van Mb worden gemaakt van duurzaam kunststof van Inoutic met als extra mogelijkheid de ‘’looks’’ van hout aan de binnen en buitenzijde. Voor wat betreft de techniek gelden in beginsel dezelfde specificaties als bij de kunststof kozijnen. U kunt kiezen uit 2-delige schuifpuien, 3-delige of 4-delige schuifpuien. Alles wordt uiteraard op maat gemaakt in de kleur die u wenst.

Met al deze mogelijkheden staan we u natuurlijk graag te woord voor extra uitleg en informatie. Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Bel daarvoor direct met Her v.d. Hout op het nummer 06 53403260.

Foto's van het woonkoopje:

Woonkoopje delen via:

Alle aanbiedingen van SKD Dakkappellen Kozijnen & Raamdecoratie