Woon Mooi 2011

MECC Maastricht 19 tm 23 oktober

Het bouwen en restylen van huis en tuin is populairder dan ooit! Daarom zal MECC Maastricht van woensdag 19 tot en met zondag 23 oktober 2011 wederom geheel in het teken staan van interieur, decoratie, bouw en tuin tijdens Woon Mooi 2011. Laat u meevoeren door de belevingswerelden en ontdek de ongekende mogelijkheden op woongebied!Kom binnen en wordt hartelijk ontvangen door 'Meesters & Maestri'. Ook dit jaar is Berden Wonen weer verantwoordelijk voor een meesterlijke binnenkomer waar Nederlandse en Italiaanse meesters worden gecombineerd met Nederlandse en Italiaanse meubelontwerpers. Al snel zal duidelijk worden dat design en kunst prima hand in hand gaan! Niet voor niets is Woon Mooi dit jaar de tijdelijke thuisbasis voor D-Day Design. Een mix van designbeurs, -expositie en –veiling waar meer dan 100 eigenzinnige designers hun ontwerpen presenteren en waar u de laatste trends en nieuwste ontwerpen kunt zien en kopen. Zoekt u toch nét even iets anders om hun interieur te verfraaien? Die finishing touch zoals een origineel kunststuk? Al wandelend langs de kunstcollectie in het kunstpaviljoen Art Sensation zult u ontdekken dat het inrichten van een woning veel verder gaat dan het combineren van meubels.

In de belevingswereld Bouw & Tuin vindt u een alles om uw huis en tuin een flinke metamorfose te geven. Verfrissende tuinontwerpen laten u de nieuwste mogelijkheden op tuingebied zien en zijn een inspiratiebron voor iedereen die iets aan zijn tuin wil veranderen. Door middel van verschillende demonstraties op het klusplein, o.a. op het gebied van dakdekken, bestraten en tegelzetten, krijgt de handige doe-het-zelver te zien hoe elke klus in en om het huis in een handomdraai een succes wordt. Stap binnen in een live woonprogramma in de wereld Interieur & Decoratie waar interieur, advies, design en sfeer de kern vormen. Hier vindt u een compleet aanbod om uw huis binnen iedere stijl en elk budget sfeervol in te richten. Komt u er zelf niet uit? Neem de plattegrond van uw huis mee want tijdens Woon Mooi heeft u de mogelijkheid gratis interieuradvies in te winnen bij binnenhuisarchitect Frans Blummel van Het Interieurplan.

Woon Mooi bezoeken in een unieke setting en sfeer? Ook dat is mogelijk tijdens de exclusieve avondopening op woensdag 19 oktober. Met een glas champagne in de hand en live muziek op de achtergrond bezoekt u geheel in stijl Woon Mooi Exclusief!

Aan actie, beleving en sensatie geen gebrek tijdens dé woonbelevingsbeurs van het Zuiden en dát maakt Woon Mooi net even anders dan een bezoekje aan de woonboulevard! Kijk voor meer informatie en online kaartverkoop ga naar www.woon-mooi.nl.

Openingstijden
woensdag 19 oktober 19.00 - 23.00 uur (Woon Mooi Exclusief openingsavond)
donderdag 20 oktober 13.00 - 22.00 uur
vrijdag 21 oktober 13.00 - 22.00 uur
zaterdag 22 oktober 11.00 - 18.00 uur
zondag 23 oktober 11.00 - 18.00 uur

Toegangsprijzen
Volwassenen online € 7,50
Volwassenen kassa € 9,50
65+ online € 6,50
65+ kassa € 7,50
Woon Mooi Exclusief € 25,-

Kijk voor meer informatie op www.woon-mooi.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist