Je woonkamer gezellig inrichten

we geven je wat tips

Als je thuis komt van je werk is de woonkamer de ruimte waar je tot rust komt. Tussen je eigen persoonlijke spullen, daar voel je je het prettigst. Gezelligheid is niet makkelijk onder woorden te brengen, maar het is iets dat we allemaal willen ervaren. Door je woonkamer gezellig en sfeervol in te richten voelen jij en je gasten je helemaal thuis. Hier zijn 5 tips om dit te bereiken.

1. Sfeer in huis
Zorg voor sfeerverhogers in je huiskamer. Denk aan kaarsen of waxinelichtjes. Enkele mooie kandelaars en waxinelichthouders geven de huiskamer op zichzelf al meer sfeer. Het licht van een vlam is, vooral als het donker wordt, sfeervol en romantisch, heel anders dan lamplicht. Andere accessoires die voor sfeer zorgen zijn kussentjes (met leuke kleurdetails) en een warme plaid.

2. Meer sfeer met een zitzak
Met een gezellige en hippe zitzak breng je gemakkelijk meer sfeer in je woonkamer. Een zitzak is sowieso al heel knus, je zit er altijd heerlijk ontspannen en comfortabel op. Maar door met de kleur te spelen kun je met de zitzak je huiskamer opfleuren en dus voor meer sfeer zorgen. Of je nu kiest voor een buiten zitzak of een voor binnen, je zult zeker genieten van het comfort van een zitzak.

3. Leuke accessoires
Kleine accessoires maken een woonkamer net wat levendiger. Denk hierbij aan een tafeltje met een leuke thee set. Door een mooie theepot met kleine kopjes neer te zetten, creëer je een sfeer van huiselijkheid. Of zet op de salontafel een houten dienblad met mooie schaaltjes.

4. Persoonlijke voorwerpen
Kleed je woonkamer aan met persoonlijke items. Met een schilderij maak je een statement of laat je je voorliefde voor kunst blijken. Het hoeft niet duur te zijn, op een markt of tweedehands winkel vind je zeker een bijzonder en betaalbaar schilderij. Ook met uitvergrote foto's van een prachtige vakantie of een fotowand met kleine fotootjes geef je een persoonlijke draai aan de styling van je woonkamer.

5. Een vloerkleed: warm en knus
Gebruik een vloerkleed om te zorgen dat je woonkamer warmte en knusheid uitstraalt. Niet alleen voorkomt een vloerkleed koude voeten, maar door de mooie kleuren en texturen voegt een kleed nog veel meer toe. Er zijn veel verschillende stijlen, vormen en afmetingen om uit te kiezen, dus er is altijd wel een kleed dat in jouw woonkamer past.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist