Beurs Eigen Huis

17 t/m 19 maart

ZO REALISEER OOK JIJ JE DROOMHUIS
Een eigen droomhuis realiseren, dat wil natuurlijk iedereen. Hoe je dat doet zie je op Beurs Eigen Huis, de grootste beurs voor iedereen met bouw- verbouw-, tuin- en interieurplannen, van 17 t/m 19 maart in Jaarbeurs Utrecht. Ben jij de gelukkige met een bouwkavel, heb je een nieuwe woning gekocht of heb je verbouwplannen? Heb je zin in een nieuwe keuken, dakkapel, overdekt terras, nieuwe meubels of ben je op zoek naar een architect? Kom dan naar Beurs Eigen Huis.

TOTAALCONCEPT
Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren. Laat je informeren over bouwvergunningen, neem een kijkje bij architecten, bekijk exclusieve veranda’s, maar spot ook volop keukentrends, designverlichting, interieurinspiratie en tuinadvies op maat.

KIJK, LUISTER, PROEF EN BELEEF!
Je ziet de nieuwste materialen en trends, kom luisteren naar diverse experts op het sprekerspodium (van financiële en domotica tips, tot tuintransformaties en bouwkundig advies) en geniet van heerlijke hapjes en drankjes op een van de vele terrassen. Kruip achter je laptop of woontijdschriften vandaan en kom real life inspiratie op doen. De beste manier om keuzes te maken.

Kijk voor meer informatie en tickets voor Beurs Eigen Huis op www.realiseerjedroomhuis.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist